Taťána a Ondřej Gregor Brzobohatí v odborné péči: JDE O VŠECHNO! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Taťána a Ondřej Gregor Brzobohatí v odborné péči: JDE O VŠECHNO!

Zachrání lásku odborník?
Zachrání lásku odborník? (Marek Pátek, David Kundrát)

Miss World 2007 Taťána Kuchařová (31) a muzikant Ondřej Gregor Brzobohatý (36) tvoří stabilní pár českého showbyznysu a navenek se zdá, že se vzájemně doplňují a že mezi nimi panuje soulad. Přesto ale nedávno na společné akci šokovali tím, že ani oni se neobejdou bez vzájemné pomoci specialistů.

Krásná misska a charismatický hudebník se stali novými tvářemi světové obuvnické značky českého původu. Během rozhovoru, který poskytli Blesku pro ženy, si společně notovali. Ondřej pěl ódy na to, jak je Taťána dokonalá a fotogenická a jak je nakupovat na její postavu radost, krásná manželka ho zase utvrzovala v tom, že je dokonalým mužem za všech okolností.

Jenže otázka, co dvojici čeká během letošního roku, přinesla naprosto neočekávanou odpověď. Zatímco se Ondřej v úvodu rozplýval, že je čeká spousta společných akcí a že se těší na výlety po Čechách, které milují, i na dovolené v zahraničí, překvapivě pak pronesl na závěr tuto větu: „Teď ve čtvrtek jdeme společně k psychoterapeutovi, abychom udrželi náš vztah.“  

Z jeho reakce tak vyvstává otázka, jestli je vzájemná manželská souhra jen dobře secvičeným představením, zatímco skutečnost vypadá úplně jinak. A nebo zda jsou návštěvy terapeuta jen preventivním krokem, jak odstranit případný problém ještě dříve, než se naskytne. 

Manželé Ondřej a Taťána překvapili: Chodí na terapie, aby prý spolu vydrželi:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.