Hola, hola, škola volá! Rodiče paterčat prosí o pomoc | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hola, hola, škola volá! Rodiče paterčat prosí o pomoc

Paterčata budou slavit 3. narozeniny
Paterčata budou slavit 3. narozeniny (Zbyněk Pecák)

První česká paterčata už pomalu ale jistě míří do školy a tak jejich rodiče znovu žádají o pomoc. O co veřejnost poprosili nyní?

V únoru se na internetových stránkách objevil aktualizovaný seznam věcí, které by vykouzlily úsměv na tváři rodičům prvních českých paterčat a samotných dětiček. Rodina kromě finančních prostředků žádá například léky jako sprej na rýmu. Početnou domácnost byste potěšili i drogerií – zájem mají o sprchové gely, šampony, tekutá mýdla a další prostředky.

Vzhledem k tomu, že děti už příští rok půjdou do školy, budou určitě potřebovat nějakou tu obměnu šatníku a školní pomůcky. „Pomalu sháníme pomůcky do základní školy,“ stojí dle expres.cz v uvedeném seznamu. Z oblečení by se sourozencům hodily tepláky, pyžama, trička s krátkým rukávem nebo trenýrky. Pokud byste jim chtěli pomoci, můžete peníze zaslat na účet: 2900747774/2010.

Paterčata na srazu vícerčat

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.