Zásadní rozhodnutí Lenky Filipové po boji s chorobou: Sama sebe jsem překvapila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Zásadní rozhodnutí Lenky Filipové po boji s chorobou: Sama sebe jsem překvapila!

Lenka Filipová
Lenka Filipová (Foto Blesk - Marek Pátek)

Kvůli zdravotním komplikacím měla Lenka Filipová dlouhou koncertní pauzu a mnoho lidí o ni mělo strach. Vážné problémy s imunitou způsobily to, že zpěvačka zcela přehodnotila život a rozhodla se pro radikální změny.

„Sama sebe jsem překvapila tím, že se dovedu najednou samostatně rozhodnout. Do té doby jsem se cítila v určitých věcech nejistá a řadu rozhodnutí musela neustále s někým konzultovat. Najednou jsem si ale uvědomila, že jsem se za těch spoustu let mnoho naučila, jak z praktické, ale i z duchovní stránky, zjistila jsem, že se můžu rozhodovat sama za sebe. A nemusím se pořád někoho ptát. Jsem ráda, že dovedu říct, co cítím. A v posledním období jsem učinila některá pro mne velmi zásadní rozhodnutí, která mi velmi změnila život, ale v tom dobrém slova smyslu. A díky tomu jsem našla sama sebe…

„...Každý z nás jsme originál a každý by si měl umět poslechnout svoji duši. Říká se, že tělo, mysl a duše má být v souladu, když vám tyto tři složky fungují dohromady, tak je to super a když něco pokulhává, je to dost vyčerpávající. Ale člověku někdy dlouho trvá, než mu dojde, co je špatně. Udělat rozhodnutí sám za sebe znamená také zbavit se obav a strachů, které jsou samozřejmě přirozeně v každém z nás,“ prozradila v rozhovoru pro Moje psychologie Lenka Filipová, která se prý konečně cítí být sama sebou.

 Zpověď Lenky Filipové: O vážné nemoci a zradě manžela!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.