Herečka Geislerová: Vydělává na neštěstích druhých? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Herečka Geislerová: Vydělává na neštěstích druhých?

Ester Geislerová
Ester Geislerová (Profimedia.cz)

Herečka a umělkyně Ester Geislerovou (34) našla zlatý důl. Společně s kamarádkou Josefinou Bakošovou vydaly knihu, která vtipným způsobem poukazuje na to, co mnoha jiným zlomilo srdce.

Vše začalo tím, kdy Geislerová a Bakošová zveřejnily několik mrazivých a zároveň cynický úsměv vzbuzujících vět,  kterými se jistý muž rozešel s jejich kamarádkou. Během následujících týdnů jim čtenáři začali posílat své rozchodové věty.

Kniha dává čtenářům nahlédnout do SMS a zpráv z internetových konverzací týkající se lidských vztahů. Miliony lidí najednou získaly pocit, že na tom nejsou vlastně tak špatně a že někteří jsou na tom vlastně podstatně hůře.

"Aby se SMSky dostaly do knížky, musely nás bavit. Procházely časovým testem, a i když s odstupem několika měsíců jsme se nad nimi smály, měly své místo v knize jisté. Hodně lidi posílali i vulgární konverzaci, ale tam síto bylo velmi husté. Do knížky jsme některé také zařadily, protože i negativní SMS jsou součástí lidské komunikace. Ale stále i v takovéto SMS musí být něco roztomilého, vtipného, nesmí to být prvoplánová sprosťárna," řekla podle týdeníku Sedmička Geislerová.

 Prostor X: rozhovor s Ester Geislerovou a Josefinou Bakosovou:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hartkathry...@...
3. 3. 2019 • 17:20

Zmęczony stałych prób, aby schudnąć? Polecam najlepszy środek na odchudzanie, mi pomogło >>>> www.Takeslim.Com

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.