Tajemství Medvecké: Vysokoškolačka bez maturity! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tajemství Medvecké: Vysokoškolačka bez maturity!

Taťjana Medvecká
Taťjana Medvecká (Foto: Pavel Machan, Martin Hykl, Marek Pátek)

Pětašedesátiletá herečka přiznala, že je držitelkou vysokoškolského diplomu bez toho, aniž by absolvovala tzv. zkoušku z dospělosti. Jak k tomu mohlo vůbec dojít?!

„S pláčem jsem se rozloučila se snem, že ze mě bude baletka. Potom jsem začala chodit víc do dramaťáku, vždycky jsem ráda říkala nějaké básničky, a potom to nabralo směr k tomu divadlu,“ zavzpomínala Taťjana Medvecká na "stopku" v baletním souboru Národního divadla. Prý na ně byla moc vysoká a vadilo i poněkud větší pozadí.

Ve druháku gymnázia se tudíž zklamaná Táňa přihlásila alespoň k přijímačkám na DAMU. „Vlastně jsem ani nepočítala s tím, že to vyjde. Pro mě však byla velkou autoritou jedna paní profesorka v lidové škole umění, a co ta řekla, bylo svaté. Chtěla, abych si to vyzkoušela, a tak jsem šla. Nevnímala jsem to jako otázku života a smrti, jen jsem to zkusila a podařilo se,“ tvdí sympatická herečka, která se tak stala vysokoškolačkou i bez maturity: „Aspoň v tom mám exkluzivitu,“ směje se dnes česká Susan Sarandon.



Přečtěte si
ingmatveev...@...
27. 2. 2019 • 17:39

Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > > www.Takeslim.Com

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.