Slováček se obouvá do Gelemové: Sám má máslo na hlavě… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Slováček se obouvá do Gelemové: Sám má máslo na hlavě…

Felix Slováček ml. má k otcově nové partnerce stále chladný postoj.
Felix Slováček ml. má k otcově nové partnerce stále chladný postoj. (archiv Blesku)

I když nadaný muzikant Felix Slováček ml. (35) syn Felixe Slováčka (75) a Dagmar Patrasové (62) za svojí rodinou stojí a pro expres.cz se svěřil, že by bez maminky, tatínka a sestry Aničky (23) jen těžko mohl fungovat, přesto se s aktuálními poměry v jejich rodinných vztazích smiřuje jen těžko. I když i jemu samotnému nedávno ztroskotal další vztah – s matkou jeho druhého dítěte.

Syn Felixe se přesto dlouhodobě netají tím, že milenku otce Lucii Gelemovou nemůže vystát. Byť by pro svého otce měl mít teoreticky pochopení, když ani on v zásadních partnerských soužitích nevydržel. „Nevzal jsem ji na milost,“ netajil se Felix Slováček ml. postojem k nové otcově partnerce pro expres.cz s odůvodněním, že se ke vztahu svých rodičů ale vyjadřovat nechce a že je to celé složitější.

Zároveň odmítá, že by i on předchozí dva vztahy ničil nevěrou. „Uctívám věrnost,“ přiznal Felix junior. „Když mám spokojenou ženu doma, kterou mám rád, rád za ní jezdím, tak jsem jí prostě věrný,“ tvrdí muzikant, který prý na lásku rozhodně nezanevřel, i když to už dvakrát neskončilo podle představ. 

Stejně tak prý nezanevřel na svoji maminku Dagmar Patrasovou, kterou bohužel provází poslední dobou jeden skandál za druhým. „Maminka je jenom jedna a máme dobrý vztahy. Ty nejlepší, co mohou být,“ svěřil se Felix, který naštěstí zůstává její stabilní oporou i v těchto pohnutých dnech. 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.