Jan Kraus zuří: Jeho zjištění o ministryni vyráží dech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jan Kraus zuří: Jeho zjištění o ministryni vyráží dech!

Jan Kraus
Jan Kraus (Foto Aha! – David Kundrát, Slávka Červená, Facebook.com, ara)

Před nedávnem vyřkla ministryně průmyslu a obchodu Marta Nováková (ANO) drsná slova o datech, a zvedla mandle nejednomu Čechovi. Vzhledem k tomu, že její výrok byl opravdu šokující, posvítil si na Novákovou i známý bavič a moderátor Jan Kraus. Ten se nestačil divit tomu, na co přišel!

„Pronesla výrok, že Češi si můžou za vysoké ceny dat sami tím, že používají wi-fi. A já jsem si řekl, že to je tak debilní výrok, že je na pováženou, že takový člověk vůbec může být ministrem – a ještě průmyslu a obchodu,“ nechal se dle eurzpravy.cz slyšet Kraus. Moderátorovi její prohlášení vrtalo hlavou natolik, že se ministryni rozhodl prolustrovat.

„Je pravda, že jsem paní ministryni předtím nestudoval a nerešeršoval. Tak jsem se musel podívat, kdo je ta dáma. To přece popírá trh v celém svém základním principu. K mému úžasu jsem zjistil, že je to manažerka roku 2016, že má firmu, jejíž hodnota byla oceněna na několik set milionů, že byla v předsednictvu průmyslové a obchodní komory, že má významné funkce v komoře obchodu a cestovního ruchu. Dostala ocenění za inovativní přístup…,“ pověděl s tím, že samotná ministryně přiznala, že její výrok byl velmi nešťastný. Nováková nyní asi zpytuje svědomí.

„Ale tahle část se prý týkala jen toho, jak jí operátoři vysvětlují, proč drží cenu dat vysoko,“ zdůraznil moderátor a na celou situaci se tak dá nahlédnout z jiného úhlu. Jan Kraus tak nyní přemýšlí nad tím, zda původní slova Marty Novákové (ANO) odvysílala České televize tímto způsobem záměrně, či nedopatřením. „Obojí je nepřijatelné – buď nekompetentnost, nebo zločin. Zjistěte to, novináři,“ uzavřel Kraus.

 Vémola u Krause! Co o sobě na gauči řekli bijec MMA a moderátor?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivuska1
22. 2. 2019 • 14:48

To jsou ti bohaci nenazrany, ktery vladnou lidu. Co jsme volili to tam ted mame.

yarda
22. 2. 2019 • 13:37

Výňatek z klasika. .... Bartoloměj Pěšinka se stal ministrem. Francie se to bez valného údivu dověděla jednoho rána z novin, oznamujících, že byla zase jednou šťastně překonána jedna vládní krize. .... Dostal na starosti kolonie, prostě že to tak vyšlo. Neměl o koloniích páru, nebyl by je dovedl ani vyjmenovat, natož je ukázat na globusu. Řekl si, že to žádná vážná zábrana nebude. Svolal si náměstky a roztomile jim řekl: „Dělejte, jako bych tu nebyl.“ Zbytečná připomínka: dělali to tak stejně vždycky, ale bylo sympatické, když to jednou ministr upřímně řekl. ...

mazd
22. 2. 2019 • 12:09

Kolik článků začne tím,že je někdo vytočený doběla?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.