Zpěvák Laďa Kerndl (73): Převoz na JIP, vykašlával krev | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zpěvák Laďa Kerndl (73): Převoz na JIP, vykašlával krev

Jazzman vykašlával krev.
Jazzman vykašlával krev. (Foto herminapress.cz)

Jazzman Laďa Kerndl (73) leží od úterka na jednotce intenzivní péče nemocnice v Blansku, kam jej přivezla záchranka. Známý zpěvák ještě o víkendu vystoupil na Česko Slovenském plese, kde už se potýkal s těžkou virózou.

Po návratu domů se však jeho stav rychle zhoršil, když zpěvák začal vykašlávat krev. Jeho dceři, zpěvačce a nové moderátorce The Voice Tereze Kerndlové (32) ale museli jeho stav tajit! „Stála na pódiu The Voice, který moderuje poprvé, a nechtěli jsme, aby byla pod tlakem. Po poradě s rodinou to před ní celý den tajili a řekli jí to až v noci, když skončila,“ zní z natáčení pěvecké soutěže.

„Je to pravda a je nám to líto, dnes třeba měla být hlavním hostem několikahodinového vysílání na Impulsu, ale museli jsme vše zrušit. Rodina je pro Terezu na prvním místě. Odjela na Moravu, za tátou do nemocnice ji ale zatím nepustili,“ potvrdil manžel a manažer Kerndlové René Mayer (48).

Zpěvák by už měl být mimo ohrožení života, hospitalizovaný ale ještě bude několik dní.

 Gott miluje Kerndla! Co ho na něm mrzí a jak to napraví?  

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.