Jaromír Hanzlík: Rozčílil se kvůli kolegyni! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jaromír Hanzlík: Rozčílil se kvůli kolegyni!

Jaromír Hanzlík
Jaromír Hanzlík (Foto Aha! – David Malík, Jakub Poláček, Daniel Černovský, ara)

V posledních letech bývá často nabručený! A poslední události kolem jeho nového fi lmu Léto s gentlemanem, který je od Valentýna v našich kinech, to jenom potvrdily. Jaromíra Hanzlíka (70), který ke snímku napsal scénář a také si v něm zahrál, naštvaly názory lidí.

Většina národa si totiž podle názvu i prezentovaného stylu filmu myslela, že jde o pokračování kultovního Léta s kovbojem, v němž v roce 1976 zazářil s Danielou Kolářovou (72). „Teď všichni říkají, že je to pokračování, a ptají se, proč v tom nehraje Kolářová. Proboha, není to pokračování!“ rozčílil se v rozhovoru pro Český rozhlas Hanzlík.

„Mně se ten název líbil a myslel jsem si, že bude příjemnou letní atmosférou jen tak mírně upomínat na ten kdysi populární film. To je celé!“ dodal legendární herec, který Léto s gentlemanem natočil s režisérem Jiřím Adamcem (70). S tím měl z minulosti zkušenosti ze seriálů Sanitka či Pojišťovna štěstí. Ačkoliv se velmi dobře znají, musel se mu Hanzlík podvolit. „Když píšeš scénář, představuješ si konkrétní herce. Ale pak to dostane režisér musíš ustoupit,“ svěřil.

 Na video s Jaromírem Hanzlíkem se můžete podívat zde:



Přečtěte si
kozinozka
10. 3. 2019 • 10:34

Rada: Zamiluj se, a nebudeš tak moc myslet na jídlo. Bude tu jiná priorita.....

kozinozka
10. 3. 2019 • 10:31

Chtěla bych se naučit dívat se po delší době zase na české filmy. Přestala jsem před lety......

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.