Bolest Christové: S čím se bývalá Miss nikdy nesmířila? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Bolest Christové: S čím se bývalá Miss nikdy nesmířila?

Ivana Christová
Ivana Christová (Herminapress.cz)

Byla historicky první československou královnou krásy, bodovala i v ikonickém městě módy – v Paříži. Přesto se netají tím, že jedna podstatná část jejího života zůstala nenaplněná.

Ivana Christová (48) podle Nového Času přiznala, že to, co zásadně postrádá, je láska. Momentálně prý totiž nemá po boku vůbec nikoho. Samozřejmě i ona zažila několik milostných vzplanutí, z jednoho vážného pak vzešla i dcera Daniela (23). Jenže lásku „na život a smrt“ zkrátka nenašla.

Bývalé lásky krásné Miss
První partnerský vztah modelky s uhrančivým pohledem vyústil v manželství. Provdala se za Francouze Daniela Ubaudoma, s ním má i svoji jedinou dceru. Jenže ten Ivanu v roce 1995 opustil a manželce měl vzít i úspory.

Následně kráska navázala vážný vztah s podnikatelem Robem Beňou. Jenže i tato láska neměla dlouhého trvání, byli spolu jen tři a půl roku. A když od Ivany odešel, zůstala už sama. S přibývajícím věkem se zkrátka hledá osudový protějšek mnohem hůře, obzvlášť když vás všichni neustále konfrontují s tím, kolik půvabu vám naskakující roky ubraly, a kolik kil naopak přidaly. „To, že jsem si nedokázala najít správného partnera, který by byl i dobrým otcem pro moji dceru, bylo pro mě velkým zklamáním a tenkrát jsem si kvůli tomu i poplakala,“ přiznala misska podle Nového Času v televizním pořadu. Vydařená dcera je přitom pro ni velkou útěchou a obrovskou radostí!

 

 

 

 



Přečtěte si
ivoadler
20. 2. 2019 • 12:54

Ty ženské nás děsně se rou. Pořád se jim něco nelíbí. V neděli jsem byl u syna na návštěvě, prochází nějakou manželkou krizí a dal se slyšet, že už dostal nabídku k sňatku od kolegy v práci. Prý- všechny ženské práce zastanu a v sexu máš naprostou volnost.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.