Strach o Vondráčkovou: Aktuálně z kanadského očistce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Strach o Vondráčkovou: Aktuálně z kanadského očistce

Lucie Vondráčková na novu lásku nemá ani pomyšlení.
Lucie Vondráčková na novu lásku nemá ani pomyšlení. (profimedia.cz)

Lucie Vondráčková (38) neprožívá zrovna klidné období. Od doby, kdy hokejista Tomáš Plekanec (36) oznámil se zpěvačkou rozvod, »schytává« jednu ránu za druhou. Nyní dokonce vyšlo najevo, že si měla údajně najít nového partnera.

Podle informací webu Extra.cz je nový partner Vondráčkové elektrikář Marco, který spolupracoval na připravovaném filmu Hotel Limbo a měl na starosti světelný park.

 

Zvěsti o novém vztahu se pochopitelně donesly k samotné zpěvačce, která na sociální síti uvedla vše na pravou míru. „Nechodím s žádným silničářem, betonářem, svačinářem, topenářem, doktorem, inženýrem ani elektrikářem. Jsem tu s dětmi, lítám do školy a školky a od soudu a ze soudu a na chlapy nemám ani pomyšlení. Jsem ráda, že jsem ráda,“ napsala zpěvačka, která na mužský nemá očividně náladu. A není se čemu divit.

Od loňského roku zuří mezi Vondráčkvou a Plekancem rozvodová bitva, která nebere konce. Do toho slýchává ze všech stran, jak si její manžel v Praze buduje se svou novou partnerkou hnízdečko lásky, zatímco ona je sama. Pro Vondráčkovou, stejně asi jako pro každou ženu bez partnera, není nic příjemného neustále opakovat, že v jejím životě není žádná nová láska.

 Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
fido2
24. 2. 2019 • 17:03

Tak to bude sedět vedle sebe v kotli.

AliAlice
23. 2. 2019 • 17:33

DWEI... půl mega měsíčně, a sto milionů za ušlou kariéru...

-bello-
22. 2. 2019 • 13:57

dutchschulz a protože Hollywood nepřijímá, v 60 přijede s holým zadkem a přijmou ji do " Klokánka "

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.