Dokonalý víkend dosud smolného anglického páru: V sobotu miliony, v neděli dcera | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dokonalý víkend dosud smolného anglického páru: V sobotu miliony, v neděli dcera

Třeli bídu s nouzí, teď mají balík a rodinu.
Třeli bídu s nouzí, teď mají balík a rodinu. (Foto: Profimedia.cz, ara)

Andrew Symes a Natalie Metcalfová postavili na hlavu rčení o tom, že když už se něco pokazí, pokazí se úplně všechno. Třeli totiž bídu s nouzí, jenže pak zažili dokonalý víkend – vyhráli milion liber a druhý den se jim narodilo dítě!

Snoubenci z anglického Thornbury žili na pokraji chudoby, koncem ledna dokonce museli prodat křeslo, aby měli na zaplacení účtů a na jídlo. Natalie navíc čekala miminko a oni se báli, zda jej dokážou zajistit.

Jenže potom si vsadili v Národní loterii a vše se zlomilo. V sobotu se dozvěděli, že vyhráli jackpot v přepočtu 29,3 milionu korun a o den později přivedla Natalie na svět jejich první děcko, holčičku Poppy.

„Pořád se zdráhám tomu uvěřit. Neměli jsme nic, a najednou máme všechno,“ líčí šťastný novopečený táta. „Nemohlo to přijít v lepší čas. Můžeme si postavit dům a uspořádat velkou svatbu, o které jsem vždy snila,“ hlásí Natalie. „Když si vzpomenu, jak jsem se poté, co jsme nedávno prodali křeslo, tetelila radostí, že konečně máme peníze, musím se smát,“ dodává nadšeně a spřádá plány, co všechno za výhru ještě pořídí.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.