Šokující přiznání herce Petra Batěka: Násilí a tragédie v jeho rodině | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Šokující přiznání herce Petra Batěka: Násilí a tragédie v jeho rodině

Petr Batěk
Petr Batěk (Foto pro Aha!: Milan Růžička, Zažijte to znovu, ara)

Neměl jednoduché dětství a i dospělost mu dala zabrat. Herec Petr Batěk (46) se v pořadu 13. komnata svěřil, že otec jeho i bratra Pavla (44) bil a on v důsledku toho trpěl depresemi.

„Když se rodiče rozvedli, vůbec mamince nepřispíval na naši výchovu,“ prozradil herec. Matka se tak se třemi dětmi měla co ohánět. Petr si těžko hledal životní cestu, rozpadla se mu dvě manželství, pořád někam spěchal, až se kvůli totálnímu vyčerpání málem zabil v autě.

Kvůli tomu, aby stihl představení, mohl být mrtvý. Maminku, která k němu po nehodě spěchala, srazil řidič, když přebíhala silnici, aby stihla tramvaj. „Uvědomil jsem si, že musíme zmírnit tempo. Maminka má trvalé následky a žije od té doby v seniorském domě,“ popsal situaci Batěk. Nastěhoval se do její chaty, kterou předělal k celoročnímu obývání, je tam sám cítí dobře. 

Natáčí ságu
Petra Batěka můžete vidět v Malém princi v Národním divadle a k tomu s Tomášem Magnuskem natáčí novou seriálovou ságu – český Dallas s názvem Čechovi.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.