Antalová v nervu z Hanzlíka: Nesmím se z toho podělat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Antalová v nervu z Hanzlíka: Nesmím se z toho podělat!

Antalová jako Anna s ním zažije neskutečnou romanci.
Antalová jako Anna s ním zažije neskutečnou romanci. (Bioscop)

Do kinosálů míří film Léto s gentlemanem, kde si po boku Jaromíra Hanzlíka zahrála Alena Antalová. Herečka přitom popsala své obavy z hlavního protagonisty. 

„Pořád jsem si říkala, že se z toho nesmím podělat. Jaromír Hanzlík mě nejdříve chtěl vidět, to jsem byla velmi nervózní, když jsem za ním šla. Sice už jsme se potkali v Pojišťovně štěstí, ale nikdy jsme spolu nehráli, tak chtěl vědět, jestli půjdeme dohromady," popisuje nervy se setkání s Jaromírem Hanzlíkem (70) Alena Antalová v magazínu Ona Dnes.

„Měl strach, zda nejsem na tu roli mladá a on zase starý, ale režisér Jiří Adamec tvrdil, že není třeba se obávat, a ukázalo se, že měl pravdu. Já mám sice malé děti a ve filmu hraju babičku, ale v soukromí už babičkou od syna mého manžela také jsem. V šestačtyřiceti letech to není až tak nereálné," dodává se širokým úsměvem sympatická herečka. 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.