Adamovská pod vlivem tajemné věštby: Vše se vyplnilo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Adamovská pod vlivem tajemné věštby: Vše se vyplnilo!

Zlata Adamovská
Zlata Adamovská (Blesk:Martin Hykl David Kundrát)

Moc magie pocítila herečka Zlata Adamovská (59) hned dvakrát! Ačkoliv prý na temné síly moc nevěří, sama přišla na to, že občas se vyplatí důvěřovat i nevědeckým poznatkům.

Kartářce a věstci musela před časem dát za pravdu herečka Zlata Adamovská, kterou diváci znají například z nekonečného seriálu Ordinace v růžové zahradě. V mládí se od kartářky dozvěděla, že brzy otěhotní, což Zlata razantně odmítala, kvůli natáčení. Osud si s ní ale trochu pohrál.

„Já na to, že to nepřipadá v úvahu, byl květen a v září jsem měla začít točit pokračování Hříchů pro pátera Knoxe. Odpověděla mi: No tak dobře, jak myslíte. Já to tady vidím…No a koncem července jsem volala Dušanu Kleinovi, že bohužel nebudu moci točit, protože jsem v jiném stavu,“ svěřila se dle Šípu Zlata časopisu Téma. Věštba z karet však u herečky nebyla jedinou trefou. Před lety, když ještě žila s Vadimem Petrovem (61), si nechala provést věštbu z ruky, kde jí bylo řečeno, kdy se dočká skutečného štěstí – a vše se vyplnilo! Pravou lásku našla až po čase s Petrem Štěpánkem (70).

 Zlata Adamovská: Jsem sova i skřivan, přijde mi škoda život prospat

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.