Absolonová odmítla nabídku snů: Důvod vás šokuje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Absolonová odmítla nabídku snů: Důvod vás šokuje!

Monika Absolonová
Monika Absolonová (Foto Aha! – Pavel Machan, Marek Pátek)

Tvůrci populární show Tvoje tvář má známý hlas pilně hledají soutěžící do další řady. Jistě nikoho nepřekvapí, že velký zájem byl o zpěvačku Moniku Absolonovou (42). Dvojnásobná maminka ale nabídku odmítla, kvůli angličtině.

Hudební reality show, ve které se známé osobnosti převtělují do slavných zahraničních a domácích umělců, by se měla na obrazovkách objevit už na podzim. Do šesté řady tvůrci oslovili i populární muzikálovou zpěvačku Absolonovou.

„Musela jsem odmítnout, ačkoliv se mi tento pořad velmi líbí. Nedokázala bych držet krok s ostatními, protože prostě neumí anglicky,“ svěřila se Absolonová Blesku.

„Miluji písničky od Whitney a dodnes jsem se nedokázala naučit její slova zpaměti! A to jí fakt miluji,“ řekla zpěvačka pro Blesk.

 Absolonová zpívá pro školku v Keni: Proč se dala na charitu?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivoadler
24. 2. 2019 • 18:29

Monika má recht. Do českého pořadu jedině s angličtinou.

DWEI
24. 2. 2019 • 15:32

Tvoje tvář má známý hlas jde úrovní stále dolů. Předem jasné kdo si koho vylosuje, předem známý vítěz/ka každého kola..... Moniko udělala jste dobře když jste odmítla - máte doma miminko a to vás potřebuje a rovněž i 3-letýTadeáš A chvíle s nimi nenahradí ani sebelepší nabídka

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.