Kamarádkám vévodkyně Meghan došla trpělivost: MUSÍME ŘÍCT PRAVDU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kamarádkám vévodkyně Meghan došla trpělivost: MUSÍME ŘÍCT PRAVDU!

Meghan zářila na předávání cen válečným veteránům v černobílé kombinaci
Meghan zářila na předávání cen válečným veteránům v černobílé kombinaci (Profimedia.cz)

O Meghan (37) se toho řeklo a napsalo hodně. Ale jen málokdo ji zná osobně. Může sdělit z osobní zkušenosti, jaká vévodkyně v soukromí je. Vnést do celé situace pravdu se rozhodlo jejích pět nejbližších přítelkyň.

Podle webu Nový Čas se její kamarádky shodly, že globálně šikanovaná manželka prince Harryho si takové zacházení vůbec nezaslouží. „Meg beze slova přijímá všechny ty lži a nepravdy,“ řekla jedna z přítelkyň. „Bojím se, co to udělá s ní a s dítětem,“ projevila obavu.

V upřímném rozhovoru, ve kterém ženy požádaly podle Nového Času o anonymitu, se rozpovídaly nejen o vztahu Meghan s otcem, ale též o královské svatbě či životě v paláci. Nedávno je totiž vévodkyně pozvala do jejich sídla, protože princ Harry byl na pracovní cestě. Meghan prý byla podle jejich slov ve skutečnosti milá, pohostinná a starostlivá. „Celou dobu se o nás krásně starala, vařila pro nás. Když pršelo a psi se vrátili celí od bláta, s láskou je utírala,“ svěřila jedna z nich pro portál People.

I vztah Meghan s otcem Thomasem je údajně vykreslený nepravdivě. I když její otec do médií prý prohlašuje, že se s Meghan snaží spojit, opak je pravdou. „Nikdy nezavolal, nikdy nenapsal,“ řekly přítelkyně Meghan.

Na adresu vévodkyně pak ještě prozradily, že umí skvěle naslouchat a že je skvělá kamarádka. Že je tu vždy pro druhé a snaží se jim pomoct. „Když mám nějaký problém, vždy se s ním obrátím na Meghan, ona mi pomůže,“ dodala na závěr jedna z blízkých žen Meghan.

Co prozradil princ Harry o společném potomkovi?

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
babatomanija
13. 2. 2019 • 15:17

POznat dobře nějakého človšěka nebo správně hodnoti nějakou situqaci je hodně níročné. Někdy si někdo osnovuje právo být všeznalým, jelikož sleduje nějaké cíle/ často finanční/ Prostě použije hypotézy, fabuluuje a když tomu nějaký soud bohužel někdy i uvěří, tak takový "profík" potěšen sklízí.

miasek
12. 2. 2019 • 20:58

Zajimave, ze na svatbe Mel jen jednoho hosta, svou matku. Tak to asi nebudou takové kamarádky, aby jsme to věřili.

fido2
12. 2. 2019 • 18:20

Už s tou černoškou dejte pokoj.

josefvyskoc
12. 2. 2019 • 13:30

Ježíši to je dneska zase mráz v Aha!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.