Kreace zpěvaček na Grammy a šok: Lady Gaga končí?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kreace zpěvaček na Grammy a šok: Lady Gaga končí?!

Lady Gaga
Lady Gaga (profimedia.cz)

Nejelegantnější, nejstylovější, nejkrásnější? Kdepak. Co do oblékání frčí mezi slavnými tvářemi současnosti jiná nej: nejkřiklavější, nejpodivnější, nejbizarnější. Přesně v tomto duchu se mnohé dámy z řad hudebního průmyslu nastrojily na 61. ročník předávání Cen Grammy. Které byly nejvíc vidět?

Cardi B (26)

Stala se vůbec první ženou, jež si odnesla sošku gramofonu za nejlepší rapové album. Pozornost ale upoutala především šaty à la mušle návrháře Thierryho Muglera (70) z jeho kolekce z roku 1995.

Katy Perryová (34)

Zpěvačka sáhla po šatech z módního domu Balmain a byť neotřelá růžová róba s rozměrnou sukní a upnutým korzetovým vrškem působila jako cukrová vata nebo marshmallow, Katy v ní vypadala skvěle.

Joy Villaová (32)

Písničkářka je zastánkyní Donalda Trumpa (72), a tak přišla na Grammy oblečená jako hradba, kterou chce prezident postavit na hranicích s Mexikem. Nechyběly ostnaté dráty ani nápis: Postavte tu zeď!

Lady Gaga (32)

Pravda, na zakázku šité šaty společnosti Celine působily na vyhlášené provokatérce nezvykle umírněně, Gaga je ale doplnila stokarátovými diamantovými náušnicemi od Tiffany & Co. v hodnotě 13,2 milionu korun!

Kylie Jennerová (21)

Sestra stále ještě slavnější Kim Kardashianové (38) vsadila, podobně jako Perryová, na růžový model zn. Balmain. Jejímu kostýmu dominovaly široké kalhoty, masivní stříbrný pásek a »pytlovité« rukávy.

Vítězové hlavních kategorií

Album roku: Kacey Musgravesová – Golden Hour

Nahrávka roku: Childish Gambino – This Is America

Píseň roku: Childish Gambino – This Is America

Objev roku: Dua Lipa

Nejlepší videoklip: Childish Gambino – This Is America

Nejlepší popový duet: Lady Gaga a Bradley Cooper – Shallow

Hází Gaga flintu do žita? Mluvila o psychických nemocích!

Lady Gaga (32) na pódiu děkovala za cenu Grammy za nejlepší duet: píseň Shallow z filmu Zrodila se hvězda. Za herectví ale nedostala vůbec nic... Na Zlatých glóbech ji za herectví nedali nic a cenách BAFTA si také vybojovala cenu jen za onu píseň. Možná právě i tyhle »neúspěchy« vedly k jejím komentářům, že je snímek velké části o psychických nemocích: „Kdybych náhodou nedostala další šanci tohle říct, tak Vám chci sdělit, že jsem tak hrdá na to, že jsem právě já byla součástí filmu, který se psychickým nemocem natolik věnuje. Je to tak důležité!“ 

 Skladba Shallow z filmu Zrodila se hvězda. Lady Gaga v romantickém filmu roku rozhodla o dalších Oscarech. V českých kinech od 4. října 2018.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.