Úspěšné seriály MOST! a Rapl: Všimli jste si, co všechno je propojuje? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Úspěšné seriály MOST! a Rapl: Všimli jste si, co všechno je propojuje?

Dva seriály Rapl II. a Most mají mnohé společného.
Dva seriály Rapl II. a Most mají mnohé společného. (Foto ara)

Stačilo by, aby se major Kuneš alias Hynek Čermák (45) z Rapla zamiloval do transsexuálky Dáši ze seriálu MOST!, a mohli to rovnou spojit! Nejenže se seriály MOST! a Rapl 2 odehrávají v severních Čechách, ale ve spoustě věcí se dokonce prolínají. A protože se na ČT1 vysílají v pondělí večer hned po sobě, divák tak může mít v hlavě pěkný zmatek!

Popelář i podvodník

Dvakrát po sobě se na obrazovce objevil také romský (ne)herec Zdeněk Godla (43). Ve třetí epizodě druhé série Rapla coby vůdce loupežné bandy Varga okradl patologa Knechta a vzápětí spolu oba herci usedli za hospodský stůl jako popelář Franta a farář. Zatímco na obrazovce jde Godla doslova z role do role, mimo kamery jen horko těžko shání práci.

Barmanka, nebo novinářka?

Poté, co opustila hospodského Edu, našla si servírka Romana z mostecké Severky šikovnou brigádu v jen 45 km vzdáleném Ústí nad Labem jako reportérka tamního bulvárního plátku. Alespoň tak by to bylo, kdyby Rapl 2 a MOST! byly jeden seriál. Jeden pondělní večer tak Dominika Býmová (31) psala smyšlené reportáže a vzápětí už zase čepovala pivko v Mostu.

Stejná espézetka

Dvě na první pohled rozdílná auta – naleštěná modrá škodovka a zablácený bílý taxík – mají stejnou státní poznávací značku! Major Kuneš honí zločince se stejnou espézetkou, se kterou jezdil »slušnej chlap« do myčky k Dáše. Otázka zůstává, kdo si ji od koho »půjčuje« a komu patří doopravdy.

Farář versus patolog

Tak trochu rozpolcená osobnost je i herec Miloš Černoušek (64), který vystupuje pod uměleckým pseudonymem Cyril Drozda. Nejprve se na obrazovce objeví jako patolog Knecht z ústecké kriminálky a o hodinu později vysedává v restauraci Severka jako ještě svéráznější farář, který má často alkoholem zastřenou mysl.

 Ukázka ze seriálu Most! České televize

Video se připravuje ...



Přečtěte si
frankool
12. 2. 2019 • 10:57

Doporučuji psat veleúspěšný,nebo exklusivní seriál,nikoliv pouze oblíbený ,nebo úspěšný.To zabere více. Stokrát opakovaná nepravda se pak stane pravdou.To přece platí a platilo vždy. Zvláště u médií a všech hromadných sdělovacích prostředků,které tyto finty na lidi používají.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.