Karel Gott (79): Nucená dovolená! Proč nemá vystupovat? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Karel Gott (79): Nucená dovolená! Proč nemá vystupovat?

Karel Gott.
Karel Gott. (Profi media.cz, archiv Blesku)

Opět měl náběh na zánět dýchacích cest! A proto Karel Gott (79), který má po zdravotních problémech z posledních let velmi zesláblou imunitu, znovu skončil u svých lékařů. A ti mu podle informací Aha! doporučili, aby z mrazivého a zasněženého Česka uletěl pryč.

Doktoři Karlovi řekli, že jeho letošní potíže s dýchacími cestami, které jsou chvíli mírnější a pak zase silnější, ty radikálně vyřešil změnou klimatu, tedy cestou k moři,“ řekl Aha! zdroj ze zpěvákova okolí. „Zároveň ho ale varovali před nebezpečím klimatizace v letadle! Karel to má prostě těžké,“ dodal.

Přetěžuje se
Náš zdroj zároveň připomněl, že Slavík své oslabené tělo nepřestává zatěžovat. Např. minulý víkend byl s rodinou ve Špindlerově Mlýně, kde si s dcerkami užíval zimních radovánek. Pak se přesunul na chalupu v Doubici, kde strávil část tohoto týdne.

Co si vybere?
Zpěvák teď podle našich informací stojí před těžkým rozhodnutím. Jeho dcerky Charlottka (12) a Nellinka (10) mají příští týden jarní prázdniny a chtějí jet na hory. Karel ale zvažuje, že by skutečně odletěl k moři a dýchal čerstvý vzduch. Riziko, že mu klimatizace v letadle ublíží, je ale velké. Nejbližší koncert má až za dva týdny, v sobotu 23. února, kdy zpívá v Příbrami.

Už zrušil i Floridu: Let by trval 10 hodin...
Zpěvák měl odletět k moři už loni, kdy plánoval strávit minimálně dva týdny na Floridě. Na doporučení lékařů, podle kterých by byl pro jeho dýchací až desetihodinový let přes oceán velkou zátěží, ale dovolenou zrušil.

Karel Gott: Bál jsem se, že své dílo nedokončím! Mé dny byly sečtené!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hanainge
13. 2. 2019 • 23:59

Tady je PRAVDA o Karlu Gottovi: Karel Gott OPRAVDU ve skutečnosti není ženatý a jenom Dominika Gottová je dcerou Karla Gotta! To jsou fakty, což už potvrdil pan Felix Slováček, který se zná velmi dobře pracovní a v soukromí s Karlem Gottem už od roku 1966, nebot’ pan Felix Slováček řekl pravdu, že Ivana Macháčková opravdu není manželkou Karla Gotta, že Ivana Macháčková pracovala pro Karla Gotta jenom jako uklízečka i na počítač a že Karel Gott zakazoval Ivaně Macháčkově, jít do ložnici Karla Gotta. Taky je fakt, že Ivana Macháčková ve skutečnosti je vdaná s jiným mužem a svatba byla v Německu. Dne 12.06.2018 během koncertu Karla Gotta v Pražské O2-aréně byla vidět velká fotografie s Ivanou Macháčkovou a tam je vidět, že Ivana Macháčková má na pravé ruce manželský prstenek (viz: https://www.expres.cz/foto.aspx?r=dx-zpravy&c=A180613_120255_dx-zpravy_krio&foto=KRI73f61f_P ITT3015.JPG). V Česku lidé mají manželský prstenek po svatbě na levé ruce. V Německu lidé mají po svatbě manželský prstenek na pravé ruce. To je fakt! Karel Gott nikdy neřekl, že Ivana Macháčková je pro Karla Gotta ta pravá, protože Ivana Macháčková je velmi sobecká a drsná žena, která chce lidi jenom využit a Karel Gott ve skutečnosti nemiluje Ivanu Macháčkovou a obráceně. Dále je fakt, že ve skutečnosti Ivana Macháčková, Blanka Krejčí, Aneta Stolzová i Lida Sekaninová pro Karla Gotta nic nedělají, protože jsou to ženy, které chtěji celebrity jenom využit. Dominika Gottová je jedinou dcerou Karla Gotta! Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. Mnohé fotky v médiích s Karlem Gottem, těmi ženami, Charlottkou Ellou a Nellynkou jsou fotomontáže a mnohé videa s Karlem Gottem a těmi lidmi v médiích jsou padělané.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.