Další odchod hvězdy z Ulice? Tímhle diváky nepotěší… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Další odchod hvězdy z Ulice? Tímhle diváky nepotěší…

Z Ulice možná odejde další klíčová postava.
Z Ulice možná odejde další klíčová postava. (Foto TV Nova)

Jeho seriálová partnerka po třinácti letech Ulici zamávala a nad osudem jeho postavy tak zůstává velký otazník. Herec Matouš Ruml (33) kvůli odchodu Patricie Solaříkové (30) možná přijde o slušný balík peněz, a to před narozením třetího miminka.

Konec v nekonečném seriálu Ulice by se Rumlovi momentálně finančně nevyplatil. Vzhledem k tomu, že jeho seriálová láska Patricie Solaříková dala Tereze Jordánové vale, spekuluje se dle časopisu Moje šťastná hvězda nad odchodem Matouše Rumla, kterého z televize známe jako učitele Davida. Díky tomu, že Soláříková svůj odchod nahlásila několik měsíců předem, měli tvůrci seriálu dostatek času na to vymyslet, co s Rumlem podniknou. Zanedlouho uvidíme, zda herec Ulici také zamává nebo jestli mu třeba přidělí novou lásku.

 Patricie Solaříková z Ulice: Naši partu na place občas nerozdýchává ani režisér

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vuhp
25. 2. 2019 • 14:39

To je jakýchsi nových herců.No ale na Ulici se nedívám, proto nevím, že takový herec je. Znám jenom bezva zpěváka Ondřeje Rumla.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.