Hana Gregorová: Podezřelé ticho před bouří | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hana Gregorová: Podezřelé ticho před bouří

Hana Gregorová
Hana Gregorová (KAREL KOPÁČ)

Byla doba, kdy Hana Gregorová (66) se svým mladším milence doslova ovládla sociální sítě a bylo ji všude plno. Nyní to však vypadá, že se herečka stáhla do ústraní a společenský život jí nic neříká. Je se svým současným přítelem opět šťastná, nebo jde jen o ticho před bouří?

Dříve se svým přítelem chlubila, jak je to šlo, a nechyběla na žádné společenské akci. Nyní to však vypadá, jakoby se po Gregorové slehla zem. Dlouho se neukázala na žádné události a nic nepřidává na sociální sítě.

Se svým současným přítelem zažila Gregorová mnoho dobrého, ale i zlého. Vypadá to, ale že to zlé už bylo odpuštěno a partner se snaží sekat latinu. Další možností je také to, že jim to ve vztahu neklape, a proto se raději veřejnosti vyhýbají jako čert kříže.

Není totiž žádným tajemstvím, že již v minulosti jim to dost skřípalo. Dokonce došlo i na rozchod. Po čase ho ale znovu vzala na milost a věřila, že se do jejich vztahu opět vrátí láska a vše bude krásné a poseté štěstím.

O jejich netradičním vztahu promluvil i uznávaný psychiatr Jan Cimický (70). Podle něj si herečka vztah idealizuje, protože se bojí, že zůstane sama. Jednou však nastane čas, kdy sundá své růžové brýle a dojde jí, že věci nejsou tak růžové, jak si představovala. „Přitažlivost je prostě tak velká, vzájemné pouto tak silné, že žena odpustí všechno,“ řekl Cimický týdenku Moje šťastná hvězda.

 

 Gregorová o konci divadla Radka Brzobohatého: Ztratila jsem motivaci!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
babatomanija
8. 2. 2019 • 16:42

Poučila se, proč prát špinavé prádlo na veřejunsoti,že?

vuhp
7. 2. 2019 • 13:19

Asi dostala rozum a nemá potřebu se ztrapnovat na sociálních sítích.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.