Petra Kvitová (33) u soudu: Když viděla Žondru, rozplakala se! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Petra Kvitová (33) u soudu: Když viděla Žondru, rozplakala se!

Petra Kvitová.
Petra Kvitová. (Jaroslav Legner / Sport)

Bezpečně ho identifikovala na fotografii i naživo. Radim Žondra (33) mi pořezal ruku, ukázala tenistka Petra Kvitová (28). Obžalovaný ale průběh takzvaných rekognicí zpochybňuje!

Poté, co v úterý odešla od Krajského soudu v Brně, si Kvitová oddechla: „A teď už to pro mě definitivně skončilo!“ Žondra však zpochybnil proces, při kterém ho Petra poznala. Tedy nejsilnější důkaz proti sobě! „Poškozená si prohlížela fotoalbum jednu minutu. Označila číslo 3. Byl to ten a nikdo jiný, rozplakala se,“ četla při včerejším líčení soudkyně Dagmar Bordovská ze spisu. Popisovala chování Kvitové při rekognici v květnu loňského roku. »Číslo 3« byl Žondra, kterého Kvitová navíc 12. června téhož roku poznala i naživo mezi pěticí mužů.

Jenže… „Policie spěchala, udělali to už po třech týdnech,“ uvedl Žondra s tím, že mezi oběma »poznávačkami« měla být pauza aspoň jeden až dva měsíce, zatímco reálně proběhly po třech týdnech. Výhrady měl i ke svým fotkám – nebyly použity snímky z doby přepadení, ale ze září 2017, kdy měl údajně tmavší pleť.


Žondrova obhájkyně Lucie Janovská Nejedlá navíc vznesla námitku podjatosti soudu a podá stížnost k Vrchnímu soudu v Olomouci. Ostře sledovaný proces bude pokračovat 26. března, Žondrovi hrozí až dvanáct let za mřížemi.

Výpověď Petry Kvitové proti Radimu Žondrovi obžalovanému z jejího napadení:



Přečtěte si
inocenta
7. 2. 2019 • 10:11

Kdybych měla při setkání s lidmi, kteří mně ublížili vždy plakat, tak bych měla mokrý kapesník stále. Myslela jsem, že je tvrdší.....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.