Modelka Simona Krainová a šampaňské na křtu: Postříkaná! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Modelka Simona Krainová a šampaňské na křtu: Postříkaná!

Ta ve svých diamantových špercích Hollywoodských hvězd začala divoce otírat značkový oblek.
Ta ve svých diamantových špercích Hollywoodských hvězd začala divoce otírat značkový oblek. (Foto -Alexandr Malachovský, Instagram.com)

To bylo hodně nemilé! Chtěla se blýsknout v drahých šatech s luxusními šperky, ale skončila od hlavy až k patě zlitá pravým šampaňským.

Úsměv tak ve tváři Simony Krainové (45) vystřídal zlostný škleb. Nepříliš vychlazené šampaňské na slavnostním křtu titulu What, jehož se modelka stala tváří, vystrysklo přímo na ni!


Její kostým za několik tisícovek pořízený v obchodu, kde se prodávají jen kousky světových návrhářů, byl promáčen skrznaskrz. Šumivé víno se nevyhnulo ani jejím diamantovým šperkům značky Gismondi.

„A teď je to všechno v háji!“ zlobila se Simona. Na křest ji v nejbližší době hned tak někdo nedostane. A nelze se tomu divit.

Simona Krainová: Konečně řekla pravdu o všech svých plastikách! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
antonuis.j
7. 2. 2019 • 19:21

To je je tragédie!!!!!! Přijdu sem po několika měsících a vidím, že to tu je ještě ve větším hnoji než dříve. A NEJDISKUTOVANĚJŠÍ "články" mají osm komentů ... Babča Krainová prožila děsnou tragédii, státní smutek vyhlásí zítra? Ne, vy negramotní imbecilní ohyzdní smradlaví nemytí a nadržení slintající onanující úchyláčkové z redakce, zavřete to

ivoadler
7. 2. 2019 • 09:53

Není na čase dát tuto vykopávku k ledu.

vigela
7. 2. 2019 • 09:32

Ach jo.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.