Hvězda Ulice odtajnila plány svatby: Své "ANO" vyřkne v lese! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Hvězda Ulice odtajnila plány svatby: Své "ANO" vyřkne v lese!

Svatbu si herečka už vyzkoušela coby Tereza v Ulici
Svatbu si herečka už vyzkoušela coby Tereza v Ulici (TV Nova)

Žádné do roka a do dne! Hvězda Ulice Patricie Solaříková (30) si vezme svého přítele, dramaturga Tibora Pagáče (27), ještě letos. A už mají dokonce plán, jak bude jejich velký den vypadat.


„Budeme mít obřad v lese, stejně jako zásnuby proběhly v lese, a já už se na to moc těším, že to bude takové přírodní. Už máme termín, místo, mám šaty a vlastně toho máme už docela dost,“ svěřila na Frekvenci 1 Patricie. Konkrétní termín a místo svatby ale neprozradila. „Mohlo by to být okolo karlovarského filmového festivalu,“ dodala herečka. 

Solaříková ještě předtím, než oznámila zásnuby, nemile překvapila své fanoušky zprávou, že si po 13 letech dává pauzu od seriálu Ulice. „V nejlepším se má přestat! Tím myslím své nejlepší, nejlepší Terezy,“ stálo v jejím prohlášení. „Po 13 letech jsem už cítila, že je načase jít dál. Věřím, že mě pochopíte a že si i někteří z vás rádi od Terezky Jordánové/ Kučerové odpočinou. I já jsem to potřebovala,“ dodala.

Hvězda Ulice Patricie Solaříková: Za volantem se měním v dračici! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.