Rány po smrti manžela Heidi Janků: Vytopený dům, požár v jídelně | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Rány po smrti manžela Heidi Janků: Vytopený dům, požár v jídelně

Heidi Janků
Heidi Janků (Foto Facebook.com, ara)

Celý život jí dával celkem praktické rady, Heidi Janků (56) si o tom ale myslela své. Poté, co manžel Ivo Pavlík (†84) zemřel, zpěvačka ovšem velmi rychle pochopila, že měl ve všem pravdu.

„Říkám si, že mě Ivoš zkouší,“ vysvětluje si Heidi. „Třeba mě nabádal, abych zavírala na zahradě vodu. Vždycky jsem si říkala: No jo, pan učitel. Tři měsíce po jeho smrti se mi povedlo vytopit garáž,“ netají zpěvačka, které se to ale vymstilo ještě víc. „Vysoušela jsem garáž a v tom teple mi v autě bouchla lahev s džusem. Na bílý vnitřek, kousky dužiny byly všude a ten smrad,“ popisovala Heidi. Tohle všechno ji prý ale ještě tak moc nerozhodilo.

Neposlechnutí Ivoše, že v domě nesmějí hořet svíčky, ji ale mrzí strašně moc. Zničila stůl za dvacet tisíc korun, který byl ovšem nejdražší v tom, že si ho vybírala s Ivošem a pokaždé, když potom k němu zasedli, si libovali, jak je krásný. „V bytě nesměly hořet svíčky, na to byl manžel hodně opatrný. Letos na Nový rok jsem si je zapálila všechny i v takové kovové dóze na stole. A najednou cítím spáleninu. Podívám se na stůl a on fakt hořel, má uprostřed vypálený důlek. Věřím tomu, že tyto zkoušky mi posílá Ivoš, abych byla obezřetná a případně se zocelila,“ je přesvědčená Heidi a dodává: „Raději už všechny Ivošovy rady beru pořádně na vědomí.“

Heidi Janků: Poskytla azyl unesenému synovci sa tatínkem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.