Solaříkové horor v ULICI: Že by skutečný důvod jejího konce v seriálu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Solaříkové horor v ULICI: Že by skutečný důvod jejího konce v seriálu?

Tereza Jordánová v akci.
Tereza Jordánová v akci. (Reprofoto: TV Nova )

Hvězda nekonečného seriálu si po třinácti letech dává přestávku. Při té příležitosti promluvila o nejtěžším okamžiku, který při natáčení divácky úspěšného projektu zažila. Že by tohle stálo za jejím rozhodnutím z projektu vycouvat?

Coby Tereza se Patricie Solaříková(30) v seriálu Ulice nějakou dobu neobjeví. Prý si po všech těch letech potřebuje od role odpočinout. „Po 13 letech jsem už cítila, že je na čase jít dál. Věřím, že mě pochopíte a že si i někteří z vás rádi od Terezky Jordánové/Kučerové odpočinou. I já jsem to potřebovala,“ obhajovala důvod svého úprku z projektu Patricie na svém profilu. Není ale za tím něco jiného? Neutekla třeba kvůli psychickému vypětí, které ji zdeptalo při natáčení její nějtěžší scény?

„Vzhledem k tomu, že jsme všichni chtěli, aby to vypadalo opravdově, tak jsme to neodflákli a dělali jsme to pořádně. Pamatuju si, že to bylo hodně těžké. Když jsme odcházeli z placu, všichni jsme byli rozklepaní. Kluci měli pocit, jako kdyby něco provedli, a já jako kdyby mě někdo napadl. Bylo to emočně a psychicky nejnáročnější,“ popsala vypjaté natáčení scény pokusu o znásilnění s Davidem Vobořilem na webu ulice.nova.cz dodnes vyklepaná herečka. 




Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.