Těžká rána pro královskou rodinu: Utajený syn Charlese a Camilly? Podoba se nezapře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Těžká rána pro královskou rodinu: Utajený syn Charlese a Camilly? Podoba se nezapře!

Princ Charles a Camilla.
Princ Charles a Camilla. (Mario Testino, Profi media.cz, Reuters)

Tvrdí, že je utajeným bratrem princem Williama a Harryho. Dvaapadesátiletý Simon Dorante-Day je přesvědčen, že mu v žilách koluje modrá krev a žádá své údajné příbuzné k testům DNA.

Narodil se 5. dubna 1966 na jihu Anglie a jako osmnáctiměsíční miminko si ho adoptovala manželská dvojice Karen a David. Jeho nevlastní babička pracovala ve službách britské královny. O tom, že je Simon Charlesovým synem, věděla. "Ona mi mnohokrát přímo řekla, že jsem nemanželské dítě Charlese a Camilly," tvrdí Simon.

 

Simon je tedy přesvědčen o tom, že je synem prince Charlese a jeho tehdejší milenky, nyní manželky Camilly (71). Pravdou je, že se skutečně velmi podobá prvorozenému synovi Camilly Thomasi Parkeru Bowlesovi. O údajně nejstarším synovi prince Charlese údajně věděla i jeho manželka princezna Diana. Simon věří, že Diana kvůli tomuto tajemství byla zavražděna a nešlo o nehodu.

 

„Diana měla ve všem jasno, poskládala to jako mozaiku. Moc dobře věděla, v čem všem ji Charles obelhal. Nebýt tragické nehody, svět by se pravdu dozvěděl už dávno,“ tvrdil Simon časopisu New Idea.

Simon, který si na sociálních sítích říká princ Simon, se snažil Charlese a Camillu již kontaktovat. Bezvýsledně. Podle něj jeho fotografie z mládí dokazují, že je jejich synem pro výraznou podobnost v mnoha rysech. A chce to dokázat testem DNA. Jenže toho se od členů britské královské rodiny nikdy nedočká a soudy mu v tom rozhodně nepomohou.

Princ Charles jako dítě:

Video se připravuje ...

 

 

 



Přečtěte si
jasnovidec01
5. 2. 2019 • 12:01

Udělat testy a je jasno..takhle ty pomluvy nebo pravda nikdy neskončí.Jsou to taky jen lidi a až potom vládnoucí šlechta.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.