Charvátová k nepoznání: Parťačka Zuny v průhledném topu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Charvátová k nepoznání: Parťačka Zuny v průhledném topu!

Změnila střih vlasů, sundala brýle a sexy oblečení se již nevyhýbá.
Změnila střih vlasů, sundala brýle a sexy oblečení se již nevyhýbá. (Foto - Profimedia.cz)

Po delší době se ve společnosti objevila bývalá novácká moderátorka Pavla Charvátová (44). A všichni pánové na ní mohli oči nechat. Ke kalhotovému kostýmku si totiž vzala vyzývavé průhledné tričko, takže jí prosvítala černá podprsenka.

Před více než deseti lety moderovala nejprve s Pavlem Zunou (51) a poté s Pavlem Dumbrovským (61) Televizní noviny na TV Nova, která momentálně slaví 25 let. Mediální práci vyměnila s radostí za manažerskou. Ve společnosti se Pavla od té doby ukazuje jen velmi zřídka. Nikdy si však nenechala ujít předávání Cen české filmové kritiky, na které ji tento rok mimořádně nedoprovázel její manžel Tomáš Charvát (52), který je členem prezidia Asociace golfových hřišť a viceprezident Golf Parku Slapy.

Na filmový večírek se ohákla ve stylu chytré horákyně či princezny Koloběžky první, které měly na sobě jen rybářskou síť. Za svou postavu ani dekolt se Pavla stydět nemusí a nejspíš ví, proč je vystavovat. Navíc sundala pro ni typické dioptrické brýle a díky tomu výrazně omládla.

 Zapomenutá Charvátová: Proč jsem zmizela z televize!  

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.