Bouračka Jiřího Krampola: LEŽ, ÚTĚK, VYŠETŘOVÁNÍ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Bouračka Jiřího Krampola: LEŽ, ÚTĚK, VYŠETŘOVÁNÍ

Jiří Krampol
Jiří Krampol (David Malík)

Z poklidného výletu na Okoř se stalo ve vteřině drama. „Jeli jsme s přáteli k naší známé,“ svěřil deníku Aha! Jiří Krampol (80). „Napadlo hodně sněhu a řidič velkého džípu to do nás napálil,“ popsal, jak došlo k nehodě. Škoda na luxusním voze podle něj přesáhla sto tisíc korun.

Herce nejvíc dohřálo, že muž, který jim zničil bok bavoráku, z místa nehody bez skrupulí ujel. „Na té straně zrovna seděla moje Hanička, strašně se lekla. Podívejte, stát se může ledacos, ale přece pak nemůže řidič zmizet jak pára nad hrncem,“ rozhorlil se Krampol. Lekla se nejen jeho manželka Hanka (57), ale také fenečka Žanetka.

Za volantem nabouraného vozu seděla muzikálová hvězda Radim Flender (44). Ihned zavolal policii. „Pak jsme potkali sypač a a pán nám prozradil, kde viděl džíp stát,“ popsal Aha! Radim, který si zahrál na detektiva. Soukromé vyšetřování bylo úspěšné. Dostali se k rodičům nezodpovědného řidiče, ale ti vše zapřeli. Jenže mezitím si řidič všiml, že nechal na místě nehody svou SPZ. Tak se raději pokorně vrátil. „Omluvil se, přiznal sjetá kola,“ prozradil Flender.

Aby se zlepšila atmosféra, vrátila se skupinka zpět do Prahy a Radim vzal všechny do kavárny na Malé Straně, kde jednou měsíčně vystupuje. Dali si večeři, a pak si dokonce všichni zazpívali s kytarou. „Domluvili jsme se s Radimem, který vydal svou první desku, že spolu budeme jezdit s pořadem Nikdo není perfektní,“ uzavřel Krampol. Všechno zlé je tak pro něco dobré.

Přitahuje bouračky

Jirka Krampol v roce 2016 seděl spolu se zpěvákem Karlem Bláhou (71) ve voze, který řídil Jakub Herzán (33). Vezl je na vystoupení do Brna. Po cestě došlo k incidentu, při němž měl Herzán urazit při jízdě bulharskému řidiči zrcátko. Jakub nadýchal 2,65. Případ se uzavřel teprve loni v listopadu u benešovského soudu.

 Epicentrum s Jiřím Krampolem: Medaili mám za to, že umím lidi rozesmát

Video se připravuje ...



Přečtěte si
dandova
5. 2. 2019 • 08:30

Obě Krampolovic fenečky v léčebně!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.