Hanzlíkův konec v Pojišťovně štěstí: Tohle s Brožovou akceptovat nemohl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hanzlíkův konec v Pojišťovně štěstí: Tohle s Brožovou akceptovat nemohl!

Režisér Jiří Adamec zahájil natáčení třetí série Pojišťovna štěstí, kterého se zúčastnili také představitelé hlavních rolí – Jaromír Hanzlík a Kateřina Brožová.
Režisér Jiří Adamec zahájil natáčení třetí série Pojišťovna štěstí, kterého se zúčastnili také představitelé hlavních rolí – Jaromír Hanzlík a Kateřina Brožová.

V dnes již legendárním projektu ztvárňoval sedmdesátiletý herec životního partnera Kateřiny Brožové (50). Proč z úspěšného projektu nakonec vycouval?

„Osud jeho postavy se ubíral směrem, který se mu nezdál. Musela zasáhnout scenáristka Eva Papoušková, která byla nucena se ho vzdát," diplomaticky okomentoval konec Jaromíra Hanzlíka režisér seriálu Jiří Adamec (70) v magazínu Téma. Nakonec z něho vypadl skutečný důvod, Hanzlík totiž kategoricky odmítl mít miminko s Kateřinou Brožovou

 

„Při natáčení jsem začal číst scénář nové řady. Hned na první straně stálo, že se nám narodí miminko. Dál jsem to nečetl. Vyběhl jsem za Jirkou, že s ním potřebuju mluvit. Chodili jsme po zámeckém parku. Rozčileně jsem mu vysvětloval, že přece nemůžu mít s Brožovou miminko, když mi je šedesát a ona je o dvacet let mladší. Že si nebudu vyrábět vnouče," popsal důvody odchodu z úspěšného seriálu Hanzlík, kterého ho tak scenáristka musela nechat spadnout v letadle. 



Přečtěte si
anka
4. 2. 2019 • 22:52

a ten pocit mate na zaklade ceho?? Podle sebe soudim tebe???

-bello-
4. 2. 2019 • 21:50

Jsem ráda, že Hanzlík je zásadovej.Mám Hanzlíka ráda. To Adamec, ten pro peníze zapře , že byl kdysi umělec! Ostatně vzepřel se mu i Hůlka . Ne každý je v českém rybníčku šoubýzu připodělaný strachy, že by příště nedostal roli.

adeso
4. 2. 2019 • 19:40

gratuluji panu Hanzlíkovi, že aspoň někdo nechce jít za vola.

majojo
4. 2. 2019 • 18:32

mám spíš pocit, že pan Hanzlík přijel celej namachrovanej ze Švýcarska a hodlal protřelým televizním šíbrům z výšin svého hereckého umění udílet rozumy, jak to vlastně tvořit, aby to bylo světové či aspoň západoevropské. Na právě protože šlo o protřelé šíbry, kteří si do konceptu nenechali mluvit nějakým amatérem, narazil s letadlem do stromu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.