Krize u Čenských potvrzena? Podivná hercova slova o rodině | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Krize u Čenských potvrzena? Podivná hercova slova o rodině

Jan Čenský s rodinou
Jan Čenský s rodinou (archiv TV Prima)

Na sobotním Českém plese se herec a moderátor Jan Čenský (57) cítil jako v sedmém nebi. Z jedné strany do něj byla zavěšená zpěvačka Tereza Mátlová (43) a z druhé moderátorka Iveta Vítová (35), manželka Dana ale chyběla. Důvod, který moderátor uvedl, vás překvapí.


Již nějaký čas se spekuluje o tom, že manželství hvězdy seriálu Ordinace v růžové zahradě není zrovna idylické. Přestože mu manželka v roce 2008 odpustila nevěru, společnost krásných dam, kterou herec vyhledává, nikdy nebyla ze strany manželky přijata.

„Všichni tři jsme tady pracovně, tak jsme přišli společně. Ale musím říct, že mně závistivé pohledy ostatních mužů dělají dobře. Takhle se to dělá, dvě ženy najednou,“ svěřil se Čenský Blesku.

Zatímco jeho moderátorská kolegyně Vítová měla v patách manžela, paní Čenská chyběla. „Kdyby moje žena uměla tak krásně zpívat a moderovat jako tyto dámy, tak by mě doprovázela ona,“ řekl herec podle Blesku.

Morávková bez podprsenky se válela po Čenském! Jak to spolu mají v Ordinaci?

Video se připravuje ...




Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.