Nikol Štíbrová pod palbou: Pustily se do ní nakvašené matky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Nikol Štíbrová pod palbou: Pustily se do ní nakvašené matky

Nikol Štíbrová pod palbou kritiky! Pustily se do ní ostatní matky kvůli výchově syna!
Nikol Štíbrová pod palbou kritiky! Pustily se do ní ostatní matky kvůli výchově syna! (Instagram)

I když má herečka a moderátorka Nikol Štíbrová (32) na svém Instagramu tisíce followers, ne vždycky jsou jejich komentáře příjemné. Nedávno se s naštvanými reakcemi strhla hotová pekelná smršť poté, kdy Nikol uveřejnila na síti video, kde její syn Mathias sahá na vitrínu v cukrárně.

A záhy se na její hlavu sesypaly stovky nevyžádaných rad od vysoce uvědomělých matek, jak by svoje dítě měla vychovávat, a že ony by to udělaly rozhodně lépe! Pobouřené matky a prodavačky se mohly přetrhnout, aby to herečce pořádně nandaly. „Být to můj obchod, dala bych ti do ruky hadr s čistícím prostředkem a hezky by sis to utřela,“ píše třeba jedna stoprocentní matka, kterou nejspíš její dítě za všech situací oddaně poslouchá jako vycvičené zvířátko. „Měla bys synovi určit hranice, tohle se nedělá,“ kárá ji zase další.

Naštěstí se našly i rozumné matky, které mají pochopení: „Vy toho naděláte, je to dítě a prodavačka se na něj usmívá, tak jí to zřejmě nevadí,“ píše jedna z chápavých žen. A ani Nikol si to nenechala líbit a zareagovala tímto komentářem: „Asi to není v pořádku. Neměl by to dělat. Je to asi třistašedesátáosmá věc, kterou by během jednoho odpoledne neměl dělat. Neměl by sahat skoro na nic, když to nerozbije, jistě to aspoň ušpiní. Neměl by nikam lézt, nikde běhat a plést se lidem pod nohama, neměl by pokřikovat, brečet, smát se moc nahlas. Neměl by odnikud skákat, padat, v ničem se válet, neměl by na sebe nic lejt, v ničem se máčet, nestrkat nic do pusy, neměl by se svlíkat a nic na sebe navlíkat, neměl by asi ani na nikoho moc civět,“ rýpla si do všech samozvaných mravokárkyň.

Jak prožívala Nikol Štíbrová těhotenství a porod a jak si vychutnává mateřství se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.