Přiznání Svobodové z ULICE: Nenávist k divákům! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Přiznání Svobodové z ULICE: Nenávist k divákům!

Ilona Svobodová
Ilona Svobodová (Foto Aha! – Martin Hykl, ara)

Herečka z nekonečného seriálu Ulice před čtyřmi lety přišla o milovaného muže, skladatele Petra Skoumala (†76). Toto období považuje za nejhorší v jejím životě, ale optimismus a chuť do života neztratila. I přesto se ale najdou dny, kdy je spíše negativní.

Usměvavá Ilona Svobodová (58) hraje mnoho let v seriálu Ulice, kde nyní moc prostoru nedostává. Na nedostatek práce si ale nestěžuje, protože často stojí na divadelních prknech, což ji moc baví. Najdou se ale dny, kdy už má všeho plné zuby a potřebovala by odpočinek. „Musím se přiznat, že když jsem před Vánocemi hrála každý den, a to v různých městech a do toho několikrát týdně v Praze, už jsem ty diváky začínala trošku nenávidět,“ přiznala se časopisu Sedmička seriálová Jitka Farská. Když už přichází s takovýmto prohlášením, měla by si dát asi menší pauzu.

Ilona Svobodová má nové tetování: Přineslo jí zdravotní problémy!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
tenerife
24. 3. 2019 • 09:12

To mě na paní Svobodovou mrzí, měla jsem ji za rozumnou ženu, to že na ni diváci na představení chodí by ji mělo těšit, vždyť jsou to její penízky.

illenne
23. 3. 2019 • 14:03

„Musím se přiznat, že když jsem před Vánocemi hrála každý den, a to v různých městech a do toho několikrát týdně v Praze, už jsem ty diváky začínala trošku nenávidět,“ přiznala se časopisu Sedmička seriálová Jitka Farská. Herečka Ilona Svobodová by měla více přemýšlet, co nahlas řekne . Její profese ji živí, je jen na ní, kolik práce si naloží. Ale peníze jsou mocná čarodějka, takže nejspíše možnosti neodmítá. Potom ať nenaříká .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.