Ultimátum pro Farnbauera! POTUPA Partyšové kvůli těhotné ženě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ultimátum pro Farnbauera! POTUPA Partyšové kvůli těhotné ženě

Na podzim roku 2017 se s manželem rozešli
Na podzim roku 2017 se s manželem rozešli (Archiv Blesku)

Už před časem se média pitvala v rozpadu vztahu moderátorky Gábiny Partyšové (40). Té vydrželo manželství s miliardářem Danielem Farnbauerem jen dvacet měsíců. Boháč se po krachu s Gabrielou vrátil k exmanželce, která nyní čeká jejich třetího společného potomka. Návrat mu zhrzená matka dětí ale rozhodně neulehčila.

Movitý sympaťák Daniel Farnbauer  se po krachu manželství s Gabrielou Partyšovou vrátil k exmanželce, ke které se během rozvodu dle informací nechoval zrovna hezky. Bývalá žena Farnbauera sice vzala zpátky, boháč však musel splnit velkou podmínku, přes kterou by nejel vlak. „Poté, co se Gábina odstěhovala, tak se celý dům musel předělat. Byla to její podmínka, jinak by se nevrátila, a Dan to rád udělal… Oni k sobě patří. Ona ho nikdy nepřestala milovat a on časem zjistil, že ani on bez ní nedokáže žít. Nyní jsou jako dvě hrdličky, tak snad jim to vydrží… Partyšová tam nic nezměnila. Dům byl v takovém stavu, v jakém ho Lucie opustila. I tak si ale vyhádala výměnu veškerého vybavení,“  sdělil zdroj expres.cz. Farnbauer musí kromě peněz mít i pořádné fluidum, protože snad všechny jeho expartnerky s ním stále sympatizují.

Partyšové došla trpělivost

Moderátorka Snídaně s Novou sepsala na sociální síti prohlášení, ve kterém se vyjádřila k bulvárním médiím a k nevydařeným manželstvím. „Nedělám to často, ale tentokrát využiji svůj profil k mému osobnímu vyjádření...týká se mých manželství, která se dost často veřejně různě ponižují…Vadí mi lež...obecně...a ještě víc mi vadí novináři, kteří si za lži nechávají platit. Měla jsem dva životní partnery, ani jednomu jsem nezničila vztah...jejich předešlé vztahy byly zničeny, ukončeny ještě před našim podáním si ruky a prvním políbením… S oběma mými muži jsem se rozešla důstojně. Fakt, že si oba našli další partnerky a zplodili s nimi děti je celkem normální, lidé se prostě rozmnožují…

Žiji klidně se svým synem, mám práci, která mě baví, nabijí a naplňuje, i když má občas tyhle stinné stránky. Naštěstí už existují sociální sítě, díky kterým si nemusíme nechat úplně kakat na hlavu a svobodně sdělit to, jak se cítíme my… Ze zadržených emocí jsou totiž nemoci. Vidíte sami podobnost těch slov emoce-nemoce...A proto, když se vám něco nelibí, řeknete to, sdělte to, vykřičte to! Postavte se za sebe! I když by vás to mělo stát třeba právě manželství…,“ vypsala své pocity podle stars24.cz Partyšová. „Ahoj Gabi. Velmi trefné formulováno, díky. Vím, o čem mluvíš velmi dobře. Ten závěr je drsný, ale naprosto pravdivý a důležitý! Je to tak a děkuji za tento příspěvek,“ napsal Gábině pod její příspěvek kolega Michal Jančařík.

 Partyšová po dvou rozvodech: Prošla jsem terapií! Chci být milou ženuškou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
domino22
1. 2. 2019 • 14:17

no, v hlavě toho moc nemá....

Irena1958
1. 2. 2019 • 01:37

Paní Gábinu jsem poznala osobně a je třeba říct, že je to moc sympatická žena, velice přátelská a pracovitá. Měla smůlu na partnery, ale takových je nás asi víc, že... Jak se bulvár snaží špinit její vlastnosti je trapné. Je to krásná a inteligentní žena, tak asi závist.

qwerta
31. 1. 2019 • 17:52

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.