Limberský se bude ženit: Jeho nevěstu chtěl do postele i Hrdlička! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Limberský se bude ženit: Jeho nevěstu chtěl do postele i Hrdlička!

Hrdlička chtěl sbalit Limberského nevěstu
Hrdlička chtěl sbalit Limberského nevěstu (Foto ara)

David Limberský (35) řekne na jaře »ANO« dlouhonohé krásce Lence Olbertové, kterou v roce 2018 požádal o ruku. Poprvé se o jeho nadcházející psalo v roce 2016 v souvislosti se svůdníkem Michalem Hrdličkou (30).

Sexy Lenku si na filmovém festivalu v Karlových Varech vyhlédl »Don Juan« Michal Hrdlička už v roce 2016 a dle extra.cz to na ni očividně zkoušel! Olbertovou jeho exotický vzhled asi zvlášť neokouzlil, a tak sportovní moderátor ostrouhal. Mnohem větší dojem na dámu udělal fotbalista David Limberský, kterého dokonce letos dostane do chomoutu!

Limberský má z předchozího vztahu dvě děti s expartnerkou Míšou, tu si však nikdy nevzal. „Svatbu nebudeme mít v České republice. Bude to na jaře v teple, v exotice, abychom si užili tu romantiku sami dva… Modelka a sportovec je to trošku klišé. Já jsem ale tehdy ani nevěděla, kdo to je, když jsem ho poznala. Pro mě to byl no name fotbalista,“ vyzradila láska slavného »čutálisty«.

 Focení přítelkyně Davida Limberského



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.