Pohřeb princezny Lady: PO DCEŘI SE SLEHLA ZEM! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Pohřeb princezny Lady: PO DCEŘI SE SLEHLA ZEM!

Dcera Ažběta, Marie Kyselková
Dcera Ažběta, Marie Kyselková (Foto ČT a koláž Aha!, Daniel Černovský)

Princezna Lada zemřela a po její dceři Alžbětě (46), která s ní žila v jednom bytě, jako by se slehla zem. „Zmizela. Nevím, kde je. Je to záhada! Máma jí umřela doma v posteli, a Alžběta se už neobjevila,“ řekl deníku Aha! herec Ivo Niederle (89), který žil s Marií Kyselkou (†83) šestapadesát let v jednom domě. Jen o patro výš.

Z bytu zmizela po hereččině smrti Alžběta a neobjevila se v něm ani druhá dcera Žofie (41), na kterou princezna Lada z pohádky Princezna se zlatou hvězdou navíc celý byt napsala. „Je mi to divný. Umřela, a ty holky jako by se toho bytu bály. No možná je to proto, že Nanynka odešla k Pánu právě v něm. Třeba proto se mu teď obě vyhýbají,“ poznamenal herec, který měl ke Kyselkové velmi blízko. Vídali se denně a on se v posledních letech o ni staral. „Nikdy jsme spolu neměli nic intimního, je ale pravda, že jsem se staral, jako by to byla moje žena. Poté, co jsem skončil jako herec, jsem to považoval prakticky za svoje poslání,“ svěřil Aha! Niederle, který se proslavil jako poručík Láďa z Třiceti případů majora Zemana.

Na rozum mu nejde také fakt, že ho nepozvaly na pohřeb a ani ho o něm neinformovaly. „Nevím, jak si to vysvětlit... Mám pocit, že se obě musely zbláznit!“ posteskl si s tím, že dcery se ani neobtěžovaly dát zprávu o matčině smrti sousedům v domě, kde princezna Lada žila nejdřív s prvním manželem Petrem Haničincem (†77) a potom s druhým mužem, zubařem Vladimírem Demkem, který je jejich otcem. „Ani parte se neobtěžovaly vyvěsit,“ kroutil Niederle nevěřícně hlavou.

Sám nabyl dojmu, že dcery se hodlají bytu zbavit. „Určitě. Je to obrovský byt s balkonem a dostanou za něj hodně peněz. Každá z nich má kde být, tak proč to držet? Možná pronajmout, ony ale budou chtít asi peníze hned,“ dodal Niederle.

 

Zmizí i Niederle
Z domu chce zmizet i sám Niederle. „Už mě tu nemá co držet, když Nanynka umřela. Už k ní nemám žádnou povinnost, tak půjdu do důchoďáku,“ rozhodl se herec. „Manželka mi zemřela před dvanácti lety, jedna dcera žije v Americe, druhá ve Finsku. Jsem už závislý na pečovatelské službě a v důchoďáku budu mít kolem sebe alespoň lidi,“ prohlásil Ivo odhodlaně.

Utajený pohřeb princezny Lady Marie Kyselkové (†83): 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Irena1958
1. 2. 2019 • 01:32

To si člověk pořídí děti.... pro radost, pro to, aby se o něj ale třeba i ve vyšším věku postaraly. A vidíte. Princezna má dvě holky, které jenom čekaly na to, až se uvolní byt... A pan Ivo Niederle na tom není o moc líp, obě holky se provdaly na Západ, aby se měly ekonomicky líp a na tátu kašlou. Takže se nedivím lidem, kteří se v dnešní sobecky hnusné době nežení, nevdávají, nepořizují si děti....

aveneta
31. 1. 2019 • 09:04

Opravdu velmi smutné....jistě každý jednou zemře, ale velmi záleží na těch vztazích v rodině, hlavně potomků, což valná část potomků vnímá materiálně viz. děditství bohužel i toto přináší dnešní doba. /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// ///////////////

defakto
31. 1. 2019 • 08:08

... bohužel , tak to v živote chodí , vychováte děti , zestárnete a pak už následuje samé sklamání . Jste každému na obtíž , nakonec i nejbližší rodinu zajímají jenom peníze a to co po Vás zdědí. Je to celé smutné , namísto toho aby panu Niederlemu poděkovali za to , že celé léta jejich mamince pomáhal , zachovali se k němu nevděčně .

defakto
31. 1. 2019 • 08:08

... bohužel , tak to v živote chodí , vychováte děti , zestárnete a pak už následuje samé sklamání . Jste každému na obtíž , nakonec i nejbližší rodinu zajímají jenom peníze a to co po Vás zdědí. Je to celé smutné , namísto toho aby panu Niederlemu poděkovali za to , že celé léta jejich mamince pomáhal , zachovali se k němu nevděčně .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.