Krejčíková jako miss mokré tričko: Rapla točila těhotná! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Krejčíková jako miss mokré tričko: Rapla točila těhotná!

Po porodu má Aneta větší úsměv než kdy dříve.
Po porodu má Aneta větší úsměv než kdy dříve. (Foto ČT, ara)

Přestože se už pět měsíců raduje ze syna Bena, v druhé sérii krimi seriálu Rapl ji diváci mohou vidět ještě těhotnou! A nejen to. Aneta Krejčíková (27) na popud režiséra vlezla do napuštěné vany v bílém tričku a přes mokrý vršek bylo vidět úplně všechno!

Ve čtvrtém dílu připravila pro svého seriálového manžela, nadporučíka Lupínka malé překvapení. Svíčky, okvětní plátky růží, napuštěná vana a ona naložená v ní... Romantiku ale pokazil Lupínkův pozdní příchod. „Vzhledem k tomu, že Aneta byla v době natáčení v jiném stavu, zrodil se nápad koupání v průsvitném topu, který měl zakrývat hlavně bříško,“ prozradil deníku Aha! zdroj z natáčení.

Přestože scéna, kdy se naštvaně zvedne z vany a odejde z koupelny, trvala jen pár minut, pohled na zmáčenou herečku zvedl ze židle nejednoho diváka. Pár těhotenských kilo navíc rozhodně neubralo na jejím sex-appealu. Spíš přidalo... Její přírodní šestky totiž nabraly objemu a pod mokrým oblečení se nedaly přehlédnout.

 Dojemné loučení Anety Krejčíkové v Ulici - už dnes!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.