Patrasová u soudu: Šokující zvrat v opilecké bouračce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Patrasová u soudu: Šokující zvrat v opilecké bouračce!

Dáda Patrasová
Dáda Patrasová (Archiv Blesku, herminapress.cz, Facebook)

Přestože dechová zkouška ukázala 2,5 promile, byla Dagmar Patrasová (62) přesvědčena o své nevině, kamerové záznamy však ukázaly opak. Při nedávném výslechu policisté herečce ukázali důkazy, že za autonehodu skutečně může pouze ona.

K osudné autonehodě došlo již 26. prosince a následující dny Patrasová neustále opakovala, že za nehodu rozhodně nemůže ona. Avšak dechová zkouška, výsledky krve i záznam z kamer hovoří opak.

V dechu měla naměřeno dvě a půl promile, v krvi potom rovné dvě promile. Během výslechu byl Patrasové ukázán kamerový záznam zachycující její bouračku. Je tedy na ní, aby uhradila škodu, a navíc ji čeká trest za řízení v opilosti. Hrozí jí až 3 roky natvrdo!

„Pila jsem hodně. Usnula jsem až nad ránem. Probudil mě syn Felix, aby mi připomněl představení. V panice, abych nezmeškala, jsem popadla věci a sedla do auta...“ uvedla v prvním upřímném vyjádření po nehodě v týdeníku Sedmička.

 Vánoční nehoda Dády Patrasové: Řídila opilá? Jděte do hajzlu, křičela.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vigela
29. 1. 2019 • 18:32

Alkohol za volant nepatří. Ať už byl důvod pro napití jakýkoliv.

amej
29. 1. 2019 • 13:58

No, už by měla spadnout na úplné dno, protože jedině tak se bude mít šanci odrazit. Buď se odrazí nebo se utopí. Nic mezi tím není. Pomáhat lidem se závislostí se dá bez následků opravdu jen krátký čas. Pak vás berou s sebou.

DWEI
29. 1. 2019 • 08:12

Přiznat barvu musela, ale stejně to má v hlavě nějaké pomotané - tvrdí, že ji rozhodilo foto Felixe s Gelemovou u stromečku a vzápětí dává na sociální sítě fotky s Vitem se spoustou srdíček Bude muset uhradit škodu, což je pro ni maličkost, podmínka a za půl roku řidičák zpět taky přežije. Horší je asi vyhazov z divadla a prázdný diář!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.