Petra Kvitová (28): Příběh pro Hollywood! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Petra Kvitová (28): Příběh pro Hollywood!

Petra Kvitová
Petra Kvitová (Profimedia.cz)

Mohl by to být skvělý biják. Dojemný příběh tenistky Petry Kvitové (28), který udivuje svět, si zaslouží celovečerní filmové zpracování. A určitě by bylo na co koukat.

„S takovým nápadem jste přišli první,“ pousmál se při dotazu Aha! mluvčí tenistky Karel Tejkal. „Registrujeme zájem televizí o natočení různých medailonků,“ doplnil.
Sympatická tenistka pochází z městečka, které nemá ani 6 tisíc obyvatel. Přesto se stala jednou z nejlepších hráček světa, dvakrát vyhrála Wimbledon a jednou Turnaj mistryň. Jenže tato pohádka má i svou temnou stranu.

V roce 2016 byla přepadena ve svém bytě v Prostějově a útočník jí ošklivě pořezal její dominantní levou ruku. Odskákaly to nervy i šlachy a Petře hrozilo, že už si tenis nikdy nezahraje. Nakonec se vrátila a v sobotu hrála finále Australian Open.
I když nakonec nestačila na Naomi Ósakaovou, její příběh rezonuje celým světem – zajímá se o něj i celosvětově známá sportovní televizní stanice ESPN, která touží po záznamu první Petřiny tiskové konference po přepadení.

„Její cesta je námět pro hollywoodský film. Holka z Fulneku se dostane na vrchol pyramidy. Pak spadne skoro do pekla, je téměř mrtvá a zdá se, že se nikdy nevrátí. Ale dokázala to a je na vrcholu,“ řekl pro iDnes.cz Petřin manažer Miroslav Černošek.

Na cestu od přepadení Petry Kvitové po finále Australian Open se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.