Gondík opět v jednom kole: Tančí i v... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Gondík opět v jednom kole: Tančí i v...

Dalibor Gondík
Dalibor Gondík (Foto archiv TV Nova, AP)

Tanec se mu díky StarDance tak zadřel pod kůži, že se ho nechce vzdát. Dalibor Gondík (48) nejen vymetá plesy, ale dokonce své pohybové kreace předvádí i v operetě!

Aby s ním měla svatou trpělivost. Manželka Markéta teď Dalibora vídáparadoxně asi míň, než když na obrazovkách ČT bojoval o titul krále tanečního parketu. 

„Hned, jak jsem v sobotu vypadl ze StarDance, tak jsem v pondělí začal zkoušet v Karlíně Veselou vdovu, dokonale mi to navázalo,“ svěřil deníku Aha! herec a moderátor, který má v klasické operetě nezpívanou roli sekretáře Njeguše. „Zabralo mi to asi osm týdnů, vedle toho zkouším a režíruju v Plzni. Takže ve finále jsem lítal mezi zkušebnami,“ popsal Dalibor své vražedné tempo.

Vedle toho ještě s tanečnicí Alicí Stodůlkovou (31) obráží plesy a taneční zábavy. „Mně to baví. Tanec mi chyběl. Scházíme se s Alicí a udržujeme se fit, takže je to dobrý,“ dodal Gondík.

 Dalibor Gondík ve StarDance: Po rychlém startu přišly krize!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.