To snad nemyslí vážně! Vondráčková terčem absurdního obvinění | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

To snad nemyslí vážně! Vondráčková terčem absurdního obvinění

Lucie Vondráčková na charitativní akci
Lucie Vondráčková na charitativní akci (profimedia.cz)

Rozvod umí vygradovat do pěkně nechutných rozměrů. Ani u Lucie Vondráčkové (38) a Tomáše Plekance (36) to bohužel není od podobného stádia totálně zpackaného vztahu daleko. A zpěvačka a herečka kvůli tomu musí rušit všechny plány.

Když Lucie Vondráčková chtěla se svými syny odletět z Montrealu na Kubu, zjistila, že si Tomáš Plekanec vyžádal u soudu o opatření, aby se synové nemohli ze země vzdálil. A tak musela strávit vánoční svátky v Kanadě, kde jsou nyní trochu jako ve vězení. Jejich synům totiž byly zabaveny pasy, proto se nesmí z Kanady hnout.

Žaloba ji teď rovněž znemožnila účast na pražské premiéře filmu, v němž ztvárnila jednu z rolí - Léto s gentlemanem. Kvůli nemožnosti vycestovat padají i další plány. Je totiž jasné, že své syny samotné v Kanadě nechat nechce. „Domácí vězení“ ale bohužel stále trvá.

O dusnu před rozvodem Lucie Vondráčkové a Tomáše Plekance zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
babatomanija
27. 1. 2019 • 16:10

kdyý si dokážeme uchovat zdravou hlavu, tak bude na světě fajn. Dokonce i politici nebudou mít komplex získané moci......

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.