Štíbrová se sesypala, důvod vezme za srdce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Štíbrová se sesypala, důvod vezme za srdce

Nikol Štíbrová
Nikol Štíbrová (David Kundrát)

Narozením dítěte nastává velká změna. Nic není jako dřív, zajeté stereotypy padají. Své o tom ví i hvězda sociálních sítí a herečka a moderátorka Nikol Štíbrová (32). I ona je zaskočená tím, kam někdy mateřské emoce vedou.

Nikol Štíbrová pro Magazín dnes přiznala, že než se jí narodil syn Mathias, měla už předem nastavená pravidla, jak bude jejich společný život vypadat. Sama ale připouští, že nakonec je všechno jinak. Kromě toho, že tvrdila, že fotky syna nebude dávat nikdy na sociální sítě, padla i další předsevzetí. Třeba že nikdy nebude šišlat, odkládat dítě k televizi a spěchat hned po porodu do práce. „No tak šišlám, je to strašné. Odmalička mu pouštím pohádky v televizi. Do práce jsem spěchala. Měsíc po porodu jsem začala chodit do rádia. Ne proto, abych dělala kariéru. Ale abych si odpočinula v normálním světě,“ přiznává moderátorka některé své „prohřešky“.

Dodává ještě, že zásady opustila a volně přešla na mód přežít. „Co nejméně ublížit dítěti, sobě, okolí. Občas si umýt vlasy. Teď se snažím jen držet,“ svěřila se s humorem sobě vlastním Nikol Magazínu dnes.

O to být nejlepší mámou a mít nejlepší dítě prý rozhodně neusiluje. Naopak má dle vlastních slov z podobných skoro psychické trauma: „Právě proto nesleduju ty supermatky, které mají všechno nejlepší, růžové a perfektně promyšlené. Protože mi to nedělá dobře. Pak se z toho sesypu,“ odhalila svou mateřskou slabinu. Jako příklad pak uvádí, že ji nedávno úplně vykolejilo, když koupila synovi do jesliček o dvě čísla větší bačkůrky. „Tak jsem si je vzala z těch jesliček zpátky a v autě jsem se rozbrečela, jak jsem špatná matka,“ přiznala s tím, že někdy o humor vážně přichází. Únava zkrátka někdy dělá své.

O tomhle mluvila Nikol Štíbrová těsně po rochodu s otcem svého syna: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.