Chýlková v sexy oblečku svádí mladíky: Co na to Kraus? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Chýlková v sexy oblečku svádí mladíky: Co na to Kraus?

Jan Kraus s Ivanou Chýlkovou
Jan Kraus s Ivanou Chýlkovou (Foto: Pavel Machan)

Po patnácti letech se na divadelní prkna vrací muzikál Galileo a spolu s ním také Ivana Chýlková (55) v roli svůdné dračice Giany di Medici. A čas jí rozhodně neubral na odvaze ani sex-appealu. Kromě Janka Ledeckého (56), který je nejen představitelem titulní role, ale také autorem a nově i režisérem, na jevišti svádí o dvaadvacet let mladšího Tomáše Novotného (33).

Herečka za tu dobu změnila snad jen délku vlasů. Bez problému i beze studu proto může vklouznout do starých kostýmů, které vytvořila původní návrhářka a držitelka Českého lva Simona Rybáková (55). Potřebovaly jen drobné úpravy.

Impozantní šaty

„Kostým na Gianu, kterou hraju, je díky Simoně impozantní a efektní. Zkrátka polovina postavy je hotová. Já už musím dodat jen hraní, zpěv a vyrazit na jeviště,“ shrnuje herečka své pocity po zkoušce. Efektní oblečky rozhodně jsou. Od strhujícího rozhrnutí dlouhé vlečky až po odhalení korzetu doplněného o vysoké kozačky jako ve filmu Pretty Woman.

Tančí kolem tyče

Za zmínku stojí také Ivanin taneční výkon. Nebránila se krátkému tanečku u tyče s hlubokým záklonem. V inscenaci je nově spousta technických prvků, které herečka musí zvládat. „Rotační plošina, lez po žebříku, vylézání schodů nejsou s delšími kostýmy jednoduché. Nesmím hlavně upadnout,“ strachuje se Chýlková.

Nejsem jako ona

„Tuto postavu mám moc ráda kvůli gestům a postavení těla. Cítím se s v ní velice dobře, ale ani trochu se jí nepodobám. Někteří by však tipovali, že ano!“ dodává se svým typickým smíchem.

Janek: Je to moje srdcovka

Pro Janka Ledeckého je muzikál Galileo srdcovou záležitostí. „A nejenom moje, jak se ukázalo, když jsem oslovil všechny protagonisty té původní verze. Ještě jsem nezažil tak nadšenou odezvu na cokoli, co jsem chystal,“ říká zpěvák a skladatel. Obnovená premiéra se odehraje 6. února v pražském Divadle Hybernia.

 Nestárnoucí Ivana Chýlková se vrhla na tanec! Že by nová hvězda StarDance? 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.