Přiznané a tajné přeobsazení v Ordinaci: Koho vyměnili?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Přiznané a tajné přeobsazení v Ordinaci: Koho vyměnili?!

Syna Bena představitelky Aleny v podání Badinkové hrála v jednu chvíli dvě miminka.
Syna Bena představitelky Aleny v podání Badinkové hrála v jednu chvíli dvě miminka. (Foto TV Nova)

Velká spotřeba dětí! I to se děje v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2. Původního syna Dany Morávkové (47) a Jana Čenského (57) Toníka v podání Lukáše Hrabáka (14) dnes hraje Tomáš Petrák (13) a v roli potomka Michaely Badinkové (39) se tajně vystřídala dvě miminka.

Filmaře k tomu všemu přinutili okolnosti. „I když nám to bylo neskutečně líto, museli jsme přeobsadit postavu Toníka, syna Zdeny a Davida Suchých. Toníkův původní představitel Lukášek Hrabák v současné době studuje velmi náročnou sportovní školu a chce být sportovec,“ řekla Aha! kreativní producentka seriálu Simona Matásková s tím, že herec nastoupil do Ordinace jako čtyřletý kluk a teď je ve věku, kdy si chtěl o sobě rozhodnout sám.

„Abychom ho nebrali ze školy, točili jsme s ním hlavně o víkendech. A to znamenalo, že šel brzy ráno na trénink, pak přijel točit k nám a pak šel zase na trénink nebo na zápas. Pro něj i pro jeho rodinu to bylo složité,“ svěřila producentka seriálu. „Toníka jsme ale pro tuto sezónu nemohli postrádat, a proto jsme ho museli přeobsadit a snažili jsme se najít herce, který by byl původnímu Toníkovi co nejvíce podobný, ale nebylo to jednoduché,“ dodala Matásková. Jak se povedlo nahradit oblíbenou postavu, jste mohli vidět v posledních dílech.

Role Toníka nebyla ale jediná, která si vyžádala změnu dětských herců. „Přeobsazování dětských rolí je časté. Obzvlášť pokud se točí s miminky. Například seriálového syna Badinkové a Rychlého Beníka hrála dvě miminka. A to dokonce současně, protože se současně točil červnový díl i zářijový díl,“ prozradil Aha! dobře informovaný zdroj ze štábu. Zatím jediným, po původním Toníkovi nejdéle hrajícím dítětem Ordinace, je představitel Mikiho Mázla Šimon Šedivý (9), který je ve skutečnosti synem pomocné režisérky seriálu. V Kamenici je od miminka.

Střídají se lidi i zvířata

V Ordinaci se přeobsazují nejen lidé, ale i zvířata. V roli nejznámějšího ordinačního psa Čendy je už třetí představitel. „První Čenda už je po smrti a v současnosti se v jeho roli střídají dvě fenky. A stejně tak tomu je v případě Miňonky, psa Mariky Šoposké. Tady se také střídají dvě feny,“ prozradil Aha! zdroj ze štábu.

S Ordinací se vracejí i staří známí! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.