Vyléčený alkoholik Hanák: Už zase nasává! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Vyléčený alkoholik Hanák: Už zase nasává!

Tomáš Hanák
Tomáš Hanák (Aha! – Martin Hykl)

Charismatický herec Tomáš Hanák (61) patří mezi celebrity, které vědí, jaké to je spadnout díky démonu jménem alkohol na samé dno. Dlouhá léta po vyléčení sekal latinu, nedotkl se ani kapky, ale to se teď změnilo.

Alkoholu natolik propadl, že se musel ze své závislosti léčit. Kdysi mu alkohol téměř zničil život a dokonce se kvůli němu zadlužil u kamaráda. Dlouho po léčení se choval opravdu spořádaně. Avšak na nedávné společenské akci opět popíjel červené víno, jako kdyby se nikdy neléčil. Naštěstí se herec neopil, ale jako vyléčený alkoholik dobře ví, že by se už ohnivých nápojů neměl nikdy dotknout.

Herec dokonce kdysi slíbil, že dokud nebude jeho synovi Tomášovi osmnáct let, nedá si ani kapku. „Syn bude plnoletý už za dva a půl roku. Stále to dodržuji a uvidíme, jak to bude pokračovat. Šlo vlastně jen o limit, abych měl nějaký cíl a nemusel i říkat, že je to nadosmrti,“ nechal se podle týdeníku Sedmička před dvěma lety slyšet.

Poté, co jeho syn oslavil plnoletost, mohl být na sebe Hanák pyšný, že svůj slib dodržel. Herec dokonce několik let ve své hospodě Zastávka Nižbor, kterou vytvořil z chátrajícího dřevěného železničního skladu, pracoval jako vrchní. To pro vyléčeného alkoholika určitě není žádná legrace. „Je mi těžko. Jsou to muka, když v záři zapadajícího slunce vidím v ruce hosta sklenici, v níž se naše polotmavé třpytí jako drahokam, když slunce proniká skrz sklenici. Démant,“ zasnil se tehdy podle týdeníku herec.

Avšak po čtyřech letech Hanák hospodu zavřel. Možná i proto, že chuť na alkohol začínala být větší než odhodlání nepít. Herec totiž během závislosti nebyl žádný troškař. „Pil jsem, dokud byla hospoda otevřená. Pak jsem si nechal natočit kýbl piva, odnesl si ho domů a pul třeba do tří do rána. Ráno jsem dorazil zbytek nebo si dal lahváče,“ zavzpomínala herec pro týdeník Sedmička.

 

Tomáš Hanák do starého železa rozhodně nepatří!  Jak je na tom poránu? 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jity
10. 2. 2019 • 13:16

hejhej máte pravdu, bohužel jakmile si čuchne ten abstinující alkoholik ke špuntu, tak je jasný a jede znovu.

Anonym
10. 2. 2019 • 08:14

Ivoadler Pan Tomáš Hanák je velice sympatický, charismatický herec. Což je možná trnem v oku, některým nehezkým a nezajímavým mužům, že. A ještě k tomu pití, půl českého národa chlastá, ale na ostatní bude poukazovat.

hejhej
9. 2. 2019 • 19:43

Autore článku, než něco napíšeš, zjisti si fakta. Žádný alkoholik není vyléčený, pokud nepije, je jen abstinující alkoholik.

ivoadler
9. 2. 2019 • 16:04

Tomáš Hanák je mi mimořádně protivný. Ve své profesi těžil jen ze svého vzhledu, bez něj by si nevrznul. Je hezké, že si dal slib, že do synových osmnáctin nebude chlastat. Těch syn dosáhne už za dva a půl roku a tak začíná nesměle trénovat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.