Horor Upíra Krejčího: Málem z něj byl vdovec! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Horor Upíra Krejčího: Málem z něj byl vdovec!

Václav Upír Krejčí
Václav Upír Krejčí (Marek Pátek)

Na konec loňského roku bude komik Václav Upír Krejčí (63) vzpomínat velmi nerad. Jeho manželka Zuzana (45) podstoupila operaci žlučníku, která se u ní nepovedla, a tak musela znovu na sál. Komik přivezl do nemocnice manželku doslova za pět minut dvanáct.

Zuzanu trápil žlučníkový kámen, a tak jí v nemocnici naplánovali operaci. Přestože se nejedná o nijak náročný chirurgický zákrok a pro pacienta představuje minimální riziko, v tomto případě šlo doslova o život.

„Udělali jí to blbě. Když ten kámen laparoskopicky vytahovali, zavadili o stěnu a nějaký kousek jí poškodili, jenže to nevěděli,“ řekl týdeníku Sedmička herec. „Za čtyři dny byla zase zelená, měla strašné bolesti, tak jsem jí řekl, že jedeme do nemocnice. Jenže ona samozřejmě nechtěla. Bylo asi půl páté, zavolal jsem tedy záchranku, ať ji odvezou. Manželka tady ještě doktorce řekla, že jí nic není. Ta z toho samozřejmě byla zmatená, co se děje, tak jsem jí už naštvaně řekl, ať to neřeší a okamžitě ji vezmou do nemocnice,“ popsal krušné chvíle Krejčí.

„Celý den si lámali hlavu, co s ní je, byli úplně zoufalí. Pak ji otevřeli a ona byla plná žluči. Všude záněty, všechno v těle špatně,“ svěřil se herec a dodal, že je velké štěstí, že záchranku zavolal, protože jinak mohlo dojít k otravě organismu. „Teď doma ležela asi měsíc, měla v sobě samé hadičky, až před několika dny jí je vyndali,“ svěřil se Krejčí týdeníku Sedmička.

 Václav Upír Krejčí: Na Ivo Pavlíka mám jen hrozné vzpomínky!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.