Těžké chvíle Hlaváčové: Děsivé spojení s Brejchovou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Těžké chvíle Hlaváčové: Děsivé spojení s Brejchovou

Jana Hlaváčová
Jana Hlaváčová (Foto: archiv Blesku)

Jen málokterá herečka má na svém kontě tolik nezapomenutelných filmových a divadelních rolí. O to horší je osud Jany Hlaváčové (80), která se na veřejnosti neobjevila několik let a vypadá to, že lepší už to nebude.

Stáhla ze z veřejného života a nechodí do společnosti. Podle zdroje týdeníku Sedmička je na tom herečka velmi špatně, a pokud se její stav změní, je to většinou k horšímu. Hlaváčová výrazně zhubla, vypadávají jí vlasy a nevypadá dobře.

Ke svému zdravotnímu stavu se herečka dlouhodobě nevyjadřuje. O tom, zda je na tom herečka natolik špatně, že se z ní, stejně jako z herečky Jany Brejchové stal ležící pacient, rodina mlčí. „Bohužel, je to blbý. Přál bych si, aby byli všichni u nás v rodině zdraví. Věřte mi, že to teď hodně potřebujeme,“ řekl před časem týdeníku Sedmička hereččin manžel Luděk Munzar (†85), který nakonec odešel jako první.

„Ze srdce si přeju, aby se uzdravila. Pomáhám rodičům a jsem šťastná, že jim můžu vrátit alespoň v milimetru to, co oni dali mně,“ napsala na chatu časopisu Týden její dcera Bára, která byla oběma rodičům velkou oporou v krušných časech. Po smrti tatínka musí být teď mamince oporou o to více. 

Se zdravotními problémy se potýkal i Luděk Munzar. Bojoval s řadou zdravotních problémů. Prodělal rakovinou prostaty, nedoslýchal, zlobil ho zrak a trpěl i problémy s klouby. Nakonec odešel do hereckého nebe v sobotu 26. ledna 2019.

 Jana Hlaváčová převzala cenu za dabing: Kvůli nemoci jen po telefonu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
josefvyskoc
3. 2. 2019 • 16:40

Rodina to prej tajila kvuli medialni hysterii ! Nechali ho udajne zmrazit a z informaci o smrti vyrukovali az o rok pozdeji ! To je docela chytre reseni ! Z toho zamrazi !

adam.jacques
3. 2. 2019 • 13:03

Munzar odešel do hereckého nebe v sobotu 26. ledna 2018!? Tak to mel pohřeb až po roce chudák!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.