Magálová se plácla přes kapsu: Luxusní hnízdečko ve skleněné věži! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Magálová se plácla přes kapsu: Luxusní hnízdečko ve skleněné věži!

Magálová si pořídila luxusní byt za 7 milionů korun.
Magálová si pořídila luxusní byt za 7 milionů korun. (Foto: pentainvestments.com, profimedia.cz)

Populární herečka a hvězda komedií režisérky Marie Poledňákové (77) se pořádně plácla přes kapsu. Kamila Magálová (65) si v lukrativní části Bratislavy pořídila luxusní byt za 7 milionů koun.

Poté, co se herečka po 42 letech manželství rozvedla, připomínal její život jízdu na horské dráze. Kromě práce a zdravotních komplikací se také musela stěhovat. Po rozvodu se přestěhovala do Ivanky blízko Dunaje do rozlehlé vily.

Avšak po čase užívání klidu a pohody se zřejmě herečka cítila ve vile osamělá a rozhodla se přestěhovat do Bratislavy. Ve městě si v komplexu SKY PARK od renomované architektky Zahy Hadid koupila byt. Momentálně se jedná o nejlepší bydlení v Bratislavě, jelikož se nachází v sousedství historické části města.

Byty jsou v nabídce od loňského roku a herečka „ulovila“ dvoupokojové hnízdečko za sedm milionů. Ten nejdražší byt se nachází v nejvyšším poschodí a přijde na 46 milionů korun. Kromě luxusu si herečka bude také moci užívat unikátní pohled na centrum Bratislavy.

 

 Kamila Magálová: Měla jsem sepsi a byla jsem tři dny v komatu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.