Vondráčková hraje na city, Pleky musí do Kanady | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vondráčková hraje na city, Pleky musí do Kanady

Plekanec asi bitvu vyhraje na plné čáře.
Plekanec asi bitvu vyhraje na plné čáře. (Foto ara)

V drsných podmínkách žije v kanadském Montrealu Lucie Vondráčková (38) se svými syny. V zemi javorových listů klesla teplota až na -30 stupňů Celsia a zpěvačka tak na sociální síti ukázala fanouškům, že žití v Kanadě není žádná procházka růžovou zahradou. Kdyby nebyla tvrdohlavá, mrznout by nemusela…

„Takhle vypadá sněhová vánice v Montrealu. Vlastně není nic vidět. Všude je sníh. Tak vás zdravím z minus třiceti,“ natočila se Vondráčková na sociální síti. Zpěvačka i její synové mají nyní zabavené pasy, takže se nemohou letět slunit na milovanou Kubu. Stačilo by ale málo a v Kanadě by trpět nemuseli.

„Jak jsem pochopil z tisku, Tomáš Plekanec podal takzvanou návratovou žalobu z důvodu, že děti setrvávají s matkou v zemi, s níž on nesouhlasí. Proto nezletilým kanadský soud také dočasně zabavil pasy. Pokud by si Lucie Vondráčková dál nechtěla užívat tamní třeskuté zimy, stačí přes právníky domluvit návrat do České republiky a odlet dětem i s matkou bude jistě rychle umožněn. Nemělo by to trvat déle než týden,“ řekl extra.cz právník. Hokejista se tak či tak v únoru do Kanady chystá, protože bude vypovídat před soudem. Když vše dopadne podle jeho přání, kluci ani Lucie už za oceánem bojovat s mrazy nebudou. 

Dusno u soudu Vondráčkové s Plekancem! A kdo dostal miliony za smrt herce Třísky?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
fany22
24. 1. 2019 • 19:42

Kvůli synům?? Prosím vás, neopakujte všechno, co ta herečka předhodí davům. Kdyby jí šlo o děti, bude to vypadat úplně jinak. A Vondráčková je normální ženská? Jak jste na tohle přišel? To právě vůbec není. Pro manželství zcela nepoužitelná. A hlavně všechno překroutí a nedodržuje naprosto žádné dohody. S takovým člověkem nelze žít, i když se tváří jako andílek.

Anagalis
23. 1. 2019 • 20:54

Vondráčková tak jedná kvůli synům? Domnívá se tedy, že je pro ně dobré přijít o tátu? Asi by jí to měl někdo vysvětlit, co je pro děti podstatné.

fany22
23. 1. 2019 • 14:27

Vondráčkové jde o velké peníze - pro ni - a nestydí se vůbec dělat podrazy a lhát. Ale ona by chtěla ještě něco navíc. Aby byla litovaná a milovaná. Snaží se, ale ono to moc nejde dohromady. Podrazy a současně obdiv a láska. V Kanadě žít nechce, to jsou jenom bláboly, aby měla důvod využít/zneužít kanadské zákony. Zázemí tam žádné nemají, bydlení, rodinu a pracovní příležitost má jen tady. Je to celé nesmysl.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.